Sante
Herbal Hair Color Nut Brown - pähkinän ruskea

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,47 €

7,48 € 14,95 €

Säästät 7,47 €

7,48 € 14,95 €

Valinta :
Tuotetiedot

Sante Herbal Hair Color Nut Brown - Pähkinänruskea

Sante Herbal Hair Color Nut Brown on luonnonmukainen hiusväri, jonka pohjana on aito henna. Hennapohjainen kasvihiusväri antaa hiuksille vivahteikkaan ja luonnollisen sävyn ilman kemiallisia hapetteita. Siinä missä perinteinen kestoväri imeytyy hiuksen rakenteen sisään, tarttuu luonnonväri vain hiuksen pintaan. Kasvihiusväri pysyy hiuksissa kuitenkin kestovärin tavoin, mutta kuluu hiuksista usein kemiallista kestoväriä tasaisemmin.

Kasvihiusvärien aikaansaama sävy on aina yksilöllinen, sillä lopputulokseen vaikuttavat mm. omien hiusten rakenne, sävy ja mahdolliset aiemmat hiusten käsittelyt. Halutunlaisen lopputuloksen varmistamiseksi onkin suositeltavaa testata hiusväriä ensin vain helposti piiloon jäävään hiussuortuvaan.

Santen kasvivärejä voidaan käyttää myös harmaiden hiusten värjäyksessä. On kuitenkin hyvä huomioida, että harmaissa hiuksissa värjäystulos on usein vaaleampi kuin muissa hiuksissa. Huomioithan myös, ettei luonnonväreillä voi vaalentaa hiusta. Käytä kasvivärejä vain hiusten värjäykseen.

Yksi kasviväripaketti riittää värjäämään noin olkapäille ulottuvat, keskipaksut hiukset tai pitkät, ohuet hiukset. Pitkille ja paksuille hiuksille on suositeltavaa varata kaksi pakettia.

  • Luonnonmukainen hiusväri
  • Hennapohjainen kasviväri
  • Sävy: pähkinänruskea
  • Vahva ja kiiltävä keskiruskea sävy
  • Keskivaaleile ja tummanvaaleille hiuksille
  • Sertifiointi: BDIH, NaTrue
  • Vegaaninen tuote
  • Biohajoava

Koko: 100 g

Käyttö

Pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla saadaksesi tasaisen värjäystuloksen. Älä käytä hiuksissa hoitoainetta. Kuivaa hiukset pyyhekuiviksi.

Sekoita kaikki pakkauksen sisältämä väri (100 g) 300 ml:n kiehuvaa vettä kunnes massa on tasaista ja anna sekoituksen jäähtyä hieman. Suojaa vaatteesi pyyhkeellä ja hiusraja rasvaisella voiteella odottaessasi seoksen jäätymistä. Pyri levittämään kasviväri hiuksiin mahdollisimman lämpimänä. Levitä väri hiuksiin osio kerrallaan välttäen värin joutumista paljaalle iholle.

Kun hiusväri on levitetty tasaisesti kaikkialle hiuksiin, suojaa hiukset kertakäyttömyssyllä ja kiedo myssyn päälle pyyhe turbaaniksi. Anna kasvivärin vaikuttaa hiuksissa 1-2 tuntia riippuen hiuksen rakenteesta, omasta väristä ja hiusten aiemmista käsittelyistä. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä intensiivisempi hiusväristä tulee. Lämpö, (esimerkiksi saunan tai hiustenkuivaajan) lisää kasvivärin intensiteettiä ja nopeuttaa värjäystä hieman. Huuhtele hiukset vaikutusajan jälkeen huolellisesti ja käytä niiden selvityksen hoitoainetta.

Avattu kasviväripaketti suositellaan käytettäväksi yhdellä värjäyskerralla. Iholle jääneet värjäytymät lähtevät muutaman pesun kuluessa, mutta voit vaalentaa kasvivärin värjäämää ihoa välittömästi myös sitruunan mehulla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Betaine,Algin,Juglans Regia (Walnut) Shell Powder,Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder*,Indigofera Tinctoria (Indigo) Leaf Powder,Indigofera Argentea (Indigo) Leaf Powder

Katso lisää vastaavia kuin Herbal Hair Color Nut Brown - pähkinän ruskea

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.