Maria Åkerberg
Magnesium Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 15,95 €
12,90 € Suos. hinta 15,95 €
Variantti : 125 ml
Tuotetiedot

Magnesium Oil on voimakas suihkemuotoinen mineraalilisä, joka sopii kaikille, mutta erityisen hyvin henkilöille, joilla on magnesiuminpuutos. Tuote sisältää magnesiumia ja suolapitoista tiivistettyä vettä. Öljy imeytyy nopeasti ihoon ja palauttaa elimistön magnesiumtason. Öljyä ei voi yliannostella, koska iho ei koskaan ime enempää kuin mitä se pystyy käsittelemään. Tuote sisältää 31 % magnesiumia, 58 mg/painallus. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 77895
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Genuine Zechstein Magnesium Chloride.

Annostus ja käyttö

Suihkuta 5–10 kertaa haluamallesi ihoalueelle (esim. jalkoihin, käsivarsiin, vatsaan, niskaan tai selkään). Iho saattaa kihelmöidä, mikä on aivan normaalia. Jos haluat nopeuttaa öljyn imeytymistä, voit levittää lopuksi haluamaasi MARIA ÅKERBERGin vartalovoidetta. Käytä päivittäin tai tarvittaessa. HUOM! Vältä silmien aluetta, kasvoja ja muita herkkiä alueita. Lopeta käyttö, mikäli ihoärsytystä ilmenee. Vain ulkoiseen käyttöön. Magnesium Oilia voi käyttää raskaana ollessa tai imetyksen aikana. HUOM! Magnesium Oil saattaa värjätä tekstiilejä.

Katso lisää vastaavia kuin Magnesium Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.