search

JorgObé
Peel Off Mask

24,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
JorgObé Peel Off Mask -kasvonaamio auttaa tehokkaasti irrottamaan iholta huokosia tukkivia kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Kaoliinisavea, tammihiiltä ja kasviuutteita sisältävä naamio imee tehokkaasti itseensä ylimääräistä talia ja ihon rasvoja… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

JorgObé Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask -kasvonaamio auttaa tehokkaasti irrottamaan iholta huokosia tukkivia kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Kaoliinisavea, tammihiiltä ja kasviuutteita sisältävä naamio imee tehokkaasti itseensä ylimääräistä talia ja ihon rasvoja samalla kun taikapähkinä auttaa puhdistamaan ihohuokosia. Naamiossa on hyödynnetty punahattua, joka auttaa ehkäisemään ihotulehduksia. Naamio auttaa myös rauhoittamaan stressaantunutta ja herkkää ihoa. Ihosta tulee puhdas, pehmeä ja heleä!

  • Ei sisällä väriaineita, mineraaliöljyjä tai silikoneja
  • Pakkaus riittää n. 20 käyttökertaan

Koko: 100 ml

Käyttö

Levitä naamiota epäpuhtauksiin taipuvaisille kasvojen alueille kuten otsan, nenän ja leuan iholle. Anna naamion vaikuttaa 25-30 minuuttia tai kunnes se on täysin kuivunut ja vedä se hellästi pois kasvoilta. Huuhtele iho lopuksi haalealla vedellä. Käytä lopuksi ihotyyppisi mukaista kosteusvoidetta. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

JorgObé Peel Off Mask

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
tai