search

Leaders
Insolution Coconut Bio Mask With Orange

8,40 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Insolution Coconut Bio Mask With Orange -kangasnaamio sisältää appelsiiniuutteen hyvää tekeviä tehoaineita, jotka kirkastavat kasvojen ihoa tehokkaasti. Kangasnaamio hyödyntää appelsiinin runsasta C-vitamiinipitoisuutta ja kuorivia AHA-happoj… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Insolution Coconut Bio Mask With Orange

Leaders Insolution Coconut Bio Mask With Orange -kangasnaamio sisältää appelsiiniuutteen hyvää tekeviä tehoaineita, jotka kirkastavat kasvojen ihoa tehokkaasti. Kangasnaamio hyödyntää appelsiinin runsasta C-vitamiinipitoisuutta ja kuorivia AHA-happoja, jotka molemmat häivyttävät iholta sameuden merkkejä. Kangasnaamio tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille uudenlaista raikkautta ja kirkkautta.

Leaders Insolution Coconut Bio Mask -kangasnaamiot on valmistettu allergiaystävällisestä kookos-bioselluloosasta, jonka geelimäinen koostumus auttaa aktiiviaineita imeytymään iholle paremmin.

  • Kangasnaamio samealle ja epätasaiselle iholle
  • Kirkastava ja kuoriva vaikutus
  • Sisältää appelsiiniuutetta

Koko: 1 kpl (30 ml)

Käyttö

Levitä kangasnaamio puhtaille ja kuiville kasvoille. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja hiero ylimääräinen seerumi ihoon.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää