search

Leaders
Tropical Andiroba Nutrition Mask

7,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask -kangasnaamio sopii etenkin väsyneen ihon elvyttämiseen. Trooppista andirobaöljyä sisältävä kangasnaamio antaa iholle vaikuttavan vitamiiniannoksen ja tehostaa ihon omaa suojamekanismia. Kangasnaamio palauttaa… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask

Leaders Tropical Andiroba Nutrition Mask -kangasnaamio sopii etenkin väsyneen ihon elvyttämiseen. Trooppista andirobaöljyä sisältävä kangasnaamio antaa iholle vaikuttavan vitamiiniannoksen ja tehostaa ihon omaa suojamekanismia. Kangasnaamio palauttaa iholle sen hehkun ja tukee kollageenintuotantoa. Kookosbioselluloosasta valmistettu kangasnaamio kuuluu Leaders 7 Wonders -tuotelinjaan, joka hyödyntää tehokkaita kasviainesosia ympäri maailmaa.

  • Kosteuttava kangasnaamio
  • Sisältää runsaasti vitamiineja
  • Intensiivisesti kosteuttava vaikutus

Koko: 26 ml (yksi naamio)

Käyttö

Avaa kangasnaamion pakkaus ja poista naamio pakkauksesta. Taittele kangasnaamio auki ja levitä se puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen. Anna kangasnaamion vaikuttaa 15-20 minuutin ajan. Poista naamio ja taputtele hellästi ylimääräinen neste kasvoille.

Huom. Kangasnaamio on kertakäyttöinen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää