RefectoCil
Oxidant 3% Creme

(17 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
5,95 €
5,95 €
Variantti : 100 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

RefectoCil 3% hapetevoide on RefectoCil-väriaineiden kanssa yhdessä käytettävä tuote, jonka avulla kulmat on mahdollista värjätä jopa kuudeksi viikoksi.

100 ml hapetepullosta riittää keskimäärin 200 käyttökertaan. Lue käyttöohjeet hyvin ennen tuotteen käyttöä.

Koko: 100 ml

Vain ammattikäyttöön.

Tuotenumero: 55683
Käyttö

Sekoita n. 15 pisaraa hapetetta ja 2 cm värivoidetta tuotteen ohjeiden mukaisesti. Käytä sekoituksessa apuna levitystikkua. Levitä seos kulmakarvoihin välittömästi sekoituksen jälkeen. Värjäysaineen vaikutusaika kulmakarvoissa vaihtelee kulmakarvoista riippuen. Tavallinen vaikutusaika on noin 10 minuuttia. Pyyhi väriaine kulmista vaikutusajan jälkeen ja huuhtele kulmat puhtaiksi vedellä. Jos lopputulos ei ole tarpeeksi tumma, toista värjäys.

Ainesosat

Aqua,Ceteareth-20,Triethanolamine,Cetearyl Alcohol,Sodium Lauryl Sulfate,Phosphoric Acid,Hydrogen Peroxyde,Parfum.,Phenacetin

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Oxidant 3% Creme

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut