search

NIOD
Survival 30

32,20 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
NIOD Survival 30 auttaa tukemaan ihon tervettä suojautumista ulkoisia ja elämäntapojen aikaansaamia rasitteita vastaan. Tuotteen ohut koostumus hyödyntää monipuolisesti erilaisia teknologioita, jotka kohdistavat tehonsa ihoa ennenakaisesti vanhentavi… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

NIOD Survival 30

NIOD Survival 30 auttaa tukemaan ihon tervettä suojautumista ulkoisia ja elämäntapojen aikaansaamia rasitteita vastaan. Tuotteen ohut koostumus hyödyntää monipuolisesti erilaisia teknologioita, jotka kohdistavat tehonsa ihoa ennenakaisesti vanhentaviin happiradikaaleihin sekä ihon suojaamiseen saasteilta ja muilta ulkoisilta rasitteilta kuten auringon UV-säteilyltä.

Nestemäinen suojatuote sisältää mm. antioksidanttista Pycnogenol®-aktiiviainetta, luteiinia, superoksididismutaasia sekä pilkottua melaniinia, joka auttaa tuomaan suojaa erityisellä aallonpituudella olevalta valolta. Tomaatin karotenoidit auttavat vähentämään iholta valon aikaansaamaa punoitusta. Prebioottinen yhdiste auttaa tukemaan iholle hyödyllisiä mikro-organismeja levästä saatavan Alteromonas Ferment -aktiiviaineen muodostaessa ihon pinnalle suojan ihoa ennenaikaisesti ikäännyttäviä kaupungin saasteita vastaan.

Ihoa suojaava tuote ei sisällä lisättyjä sävypigmenttejä, mutta sen aktiivisen teknologian hyödyntämät tehoaineet tuovat tuotteelle kevyen sävyn.

  • SPF 30
  • PA+++
  • Kaikille ihotyypeille
  • pH 7.0-8.0
  • Alkoholiton
  • Vegaaninen koostumus
  • Cruelty Free

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen tuotteen käyttöä. Levitä tuotetta kasvoille ennen auringolle altistumista ja lisää tuotetta iholle auringossa ollessa kahden tunnin välein tai vedelle altistumisen jälkeen.

Vältä tuotteen joutumista kontaktiin vaaleiden tekstiilien kanssa, sillä sen sisältämät karotenoidit saattavat saada aikaan värjäytymistä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

NIOD Survival 30

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää