search

Sigma Basic Eyes Kit

67,50 €
(Arvo 99,10 €)
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Sigma Basic Eyes Kit -sivellinsetti sisältää seitsemän silmämeikkisivellintä, joiden avulla luot aina upean meikin. Laadukkaat silmämeikkisiveltimet mahdollistavat tarkkojen rajausten, upeiden varjostusten ja silmiä korostavien lopputulosten vaivatto… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Sigma Basic Eyes Kit

Sigma Basic Eyes Kit -sivellinsetti sisältää seitsemän silmämeikkisivellintä, joiden avulla luot aina upean meikin. Laadukkaat silmämeikkisiveltimet mahdollistavat tarkkojen rajausten, upeiden varjostusten ja silmiä korostavien lopputulosten vaivattoman luomisen.

Sigma Eye Liner Brush - E05 -silmänrajaussiveltimen kärkeä kohti kapenevalla sivellinpäällä on mahdollista luoda kauniita ja pehmeitä rajauksia. Käytä tarkkaa rajaussivellintä geelimäisten ja voidemaisten silmänrjaustuotteiden levitykseen.

Sigma Pencil Brush - E30 -meikkisiveltimen kapea kärki sopii erityisesti silmämeikkituotteiden tarkkaan levitykseen. Siveltimen pehmeä ja pyöristetty harjaspää auttaa levittämään tarkasti esimerkiksi rajaustuotteet ripsirajaan. Lisäksi sivellin sopii loistavasti häivyttämään tummia luomivärejä sekä levittämään vaaleat korostussävyt silmän sisänurkkaan.

Sigma Tapered Blending Brush - E40 -silmämeikkisiveltimen avulla häivytät luomivärit kauniisti. Synteettisistä harjaksista valmistettu pehmeä sivellin sopii myös luomivärien kevyeen levitykseen ja sivelemään katsetta korostavat vaaleat sävyt kulmaluulle.

Sigma Eye Shading Brush - E55 -luomivärisiveltimen pehmeät ja tiiviit harjakset levittävät luomivärin silmäluomille kauniisti. Pyöristetty luomivärisivellin sopii erinomaisesti vaaleampien pohjasävyjen tasaiseen ja intensiiviseen levitykseen liikkuvalle luomelle.

Sigma Large Shader Brush - E60 silmämeikkisiveltimen litteä, pyöristetty harjaspää sopii erityisesti puuterimaisten, nestemäisten ja voidemaisten luomivärien levitykseen. Napakka ja kookas sivellin levittää meikkituotteet tasaisesti ja nopeasti laajemmille alueille.

Sigma Small Angle Brush - E65 -rajaussiveltimen viistottu kärki sopii sekä geelimäisten, voidemaisten että puuterimaisten rajaustuotteiden levitykseen. Kapea rajaussivellin on täydellinen apuväline siipimäisten rajausten luomiseen ja alaluomen ripsirajan tarkkaan rajaukseen.

Sigma Medium Angled Shading Brush - E70 on pehmeä, viistopäinen silmämeikkisivellin, joka sopii loistavasti luomivärin häivytykseen ja varjostusten tekoon. Sivellintä voidaan käyttää myös korostustuotteiden levitykseen kulmaluulle.

  • Harjakset synteettistä karvaa
  • Cruelty Free
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Sigma Basic Eyes Kit

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kaikki siveltimet, joita silmämeikkiin tarvitsee!
2017-12-19 kirjoittanut: Hannele (ikä: 25-34)
Tykkään tästä todella paljon, oli hyvä ostos! Sivellinsetti sisältää kaikki siveltimet, joita silmämeikkiin tarvitsen. En ole kummoinen meikkaaja, mutta kokeilen mielelläni ja on mukavaa kun on laadukkaat siveltimet, joilla kokeilut onnistuvat helposti. E40 sivellin on näistä oma lempparisivellin ja käytän sitä sekä luomivärien levitykseen että häivytykseen kiireessä.
Suositeltu kenelle: Hyviä silmämeikkisiveltimiä etsivälle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kaikki mitä tarvitsee
2019-04-20 kirjoittanut: Lotta E (ikä: 15-24)
Nämä olivat ensimmäiset Sigman siveltimeni ja yllätyin laadusta positiivisesti. Tässä setissä on kaikki tarvittavat siveltimet silmämeikkiin. Vanhat siveltimet ovat jääneet näiden takia lähes käyttämättömiksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Monipuolinen silmämeikkisetti
2019-04-05 kirjoittanut: Emma M (ikä: 15-24)
Todella monipuolinen silmämeikkisetti ja tällä todella pärjää hyvin. Vinopäinen sivellin on ihan täydellinen myös kulmakarvojen tekemiseen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5A must have!
2018-01-08 kirjoittanut: Paula K
Ei ole Sigman voittanutta. Sekä karvan että yleisesti siveltimen laatu aivan loistava. Kestää käytössä, säännöllisesti huoltaen, vuosia ja ovat näin todellakin hintansa arvoisia. Tässä paketissa kaikki, mitä perus silmämeikkiin tarvitaan. Varsi sopii mielestäni hyvin käteen, eikä ole liian iso. Jatkossakin suurin osa siveltimistäni tulee olemaan Sigman, eikä syyttä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Suosittelen!
2017-12-19 kirjoittanut: Riitta (ikä: 55-64)
Loistava kokoelma perussiveltimiä! Nämä on kovassa käytössä ja päädyin ostamaan näiden jälkeen vielä uusia Sigma siveltimiä. Erittäin hyvä hinta-laatu-suhde.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää