Skin Doctors
Skinactive 14 Intensive Day Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Skin Doctors Skinactive 14 Intensive Day Cream

Skin Doctors Skinactive 14 Intensive Day Cream -päivävoide tuo avun 14 tavallisimpaan ikääntyvän ihon ongelmaan. Suojakertoimellinen päivävoide kosteuttaa kuivaa ihoa, hoitaa juonteita ja ryppyjä sekä veltostunutta ja kiinteytensä menettänyttä ihoa. Voide tuo lisäksi apua punoittavalle, pigmenttimuutoksista ja epätasaisesta sävystä kärsivälle iholle. Hoitava koostumus kirkastaa ja heleyttää sameaa ihoa auttaen häivyttämään siltä laajentuneita ihohoukosia.

Lopputuloksena on nuorekkaamman näköinen, kosteutettu iho!

  • SPF 15

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 56360
Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

Ainesosat

C12-15 Alkyl Benzoate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Butylene Glycol,Methylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Propylparaben,Glyceryl Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Linalool,Octocrylene,Potassium Cetyl Phosphate,Limonene,Isopropyl Myristate,Disodium EDTA,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Citronellol,Benzophenone-3,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Cetearyl Alcohol,Sodium Hydroxide,Xylitol,Xylitylglucoside,Anhydroxylitol,Teprenone,(Amyl Cinnamal Benzyl Salicylate,Hydroxy Isohexyl 3- Cyclohexene Carboxaldehyde,Butylphenyl Methylpropional),Vibrio Exopolysaccharide Extract

Katso lisää vastaavia kuin Skinactive 14 Intensive Day Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.