search

Skin79
Fresh Garden Mask, Snail

2,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Skin79 Fresh Garden Mask Snail -kangasnaamio kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ihoa. Kangasnaamio hyödyntää etanoiden valmistamaa seerumia, joka tunnetaan ihoa hoitavista vaikutuksistaan. Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Skin79 Fresh Garden Mask, Snail

Skin79 Fresh Garden Mask Snail -kangasnaamio kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ihoa. Kangasnaamio hyödyntää etanoiden valmistamaa seerumia, joka tunnetaan ihoa hoitavista vaikutuksistaan.

Skin79 Fresh Garden Mask -kangasnaamiot valjastavat luonnon tehoaineet ihosi hyväksi. Kangasnaamiot tuovat avun ihon vaihtuviin tarpeisiin ja saat niistä parhaan hyödyn irti käyttämällä erilaisia naamioita ihosi tarpeiden mukaisesti.

  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa

Koko: 23 g

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle iholle ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja taputtele loput seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 Fresh Garden Mask, Snail

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Loistava!
2017-12-23 kirjoittanut: RH
Etanatuotteet ovat olleet viimeaikoina lemppareitani, eikä tämäkään etananaamio ollut poikkeus. Ihanan kosteuttava ja vieläpä hyvin edullinen!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Mainio arkipäivän piristys
2017-11-19 kirjoittanut: Satu M (ikä: 25-34)
Suhtauduin jostain syystä hieman skeptisesti tähän kangasnaamioon, ehkä melko mukavan alhaisen hinnan vuoksi. Käytön jälkeen tulokset olivat kuitenkin selkeät. Ihana!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää