search

Skin79
Super+ Beblesh Balm SPF 50+ PA+++ Orange

29,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 50+ PA+++ Orange on kolmivaikutteinen BB-voide, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja suojaamaan ihoa tehokkaasti UV-säteilyltä. Samalla sen hoitavat tehoaineet lisäävät ihon elinvoimaisuutta. Peittävän lopputuloksen l… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 50+ PA+++ Orange

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 50+ PA+++ Orange on kolmivaikutteinen BB-voide, joka auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja suojaamaan ihoa tehokkaasti UV-säteilyltä. Samalla sen hoitavat tehoaineet lisäävät ihon elinvoimaisuutta. Peittävän lopputuloksen luova pitkäkestoinen BB-voide sopii erityisesti normaalista rasvoittuvalle iholle, jolla on laajenteuneita ihohuokosia ja taipumusta epäpuhtauksiin. BB-voide auttaa lisäksi hoitamaan iholla ilmeneviä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

  • Normaalista rasvoittuvalle iholle
  • Sävy 21 Yellow Beige (keskivaalea, keltapohjainen)
  • SPF 50
  • PA +++
  • Kolmivaikutteinen koostumus
  • Peittävä ja heleältä näyttävä lopputulos

Koko: 40 g

Skin79-merkin BB-voiteita on saatavilla erilaisia versioita:

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 50+ PA+++ Orange

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5kesämeikkiin
2019-01-25 kirjoittanut: Elina O
Tuote on täydellinen kesälle sillä meikkivoide on ohut mutta silti tarpeeksi peittävä (normaali iholle) ja siinä on uv-suoja. Tuote myös hoitaa ihoa joten sen alle ei tarvitse laittaa erikseen kasvorasvaa ja ainakin omalla kohdallani ihoni tuli sileämmäksi ja pehmeämmäksi tuotteen käytön myötä.
Suositeltu kenelle: normaali iho, kevyt meikkivoide
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hyvin peittävä
2018-02-01 kirjoittanut: Eija (ikä: 25-34)
Sulautuu ihoni sävyyn loistavasti ja peittävyys on uskomattoman hyvä bb-voiteeksi. Iso plussa korkea suojakerroin. Suosittelen!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Kerääntyy juonteisiin
2018-11-23 kirjoittanut: Anna H (ikä: 25-34)
Todella peittävä ja kaunis sävy hyvin vaalealle keltapohjaiselle iholle. Näyttää todella kauniilta heti levittämisen jälkeen, mutta alkaa pian kerääntyä juonteisiin ja mennä muutenkin ruman näköiseksi. Mikään pohjustustuote ja puuteri ei minun käytössäni ainakaan estänyt sitä. Koitin jopa lantrata tätä toisella meikkivoiteella ja kosteusvoiteella, mutta sekään ei auttanut. En vain saanut pysymään tätä hyvännäköisenä tuntia kauempaa. Minulla on kyllä hieman kuivahko iho, voi olla että tämä tosiaan toimii paremmin sellaisilla joiden iho rasvoittuu.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää