search

Akademikliniken Pure Lip Intense Berry

26 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Akademikliniken Pure Lip Intense Berry -huulivoide suojaa huulia ja tuo niille intensiivistä kosteutusta. Hellävaraisen huulivoiteen pehmentävä koostumus hyödyntää patentoitua antioksidanttia, joka tekee huulista säännöllisellä käytöllä täyteläisemmä… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Akademikliniken Pure Lip Intense Berry

Akademikliniken Pure Lip Intense Berry -huulivoide suojaa huulia ja tuo niille intensiivistä kosteutusta. Hellävaraisen huulivoiteen pehmentävä koostumus hyödyntää patentoitua antioksidanttia, joka tekee huulista säännöllisellä käytöllä täyteläisemmät.

Ravitseva huulivoide sisältää runsaasti hoitavia öljyjä ja kasviperäisiä uutteita, jotka auttavat vähentämään ihoärsytystä ja suojaamaan huulia. Pitkäkestoista kosteutusta tuova huulivoide jättää huulille kiiltävän ja täyteläisen lopputuloksen samalla kun se antaa niille herkullisen sävyn.

  • Sävy: Vadelmanpunainen
  • Vedetön koostumus
  • Kosteuttaa ja täytelöittää huulia

Koko: 15 ml

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Akademikliniken Pure Lip Intense Berry

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Rohtuneiden huulten pelastaja!
2017-12-23 kirjoittanut: Sinzu (ikä: 25-34)
Olen myyty! Olin aluksi melko kriittinen koko huulituotetta kohtaan netissä olleen hypen takia. Voiko jokin huulirasva olla oikeasti niin hyvä, että se on myyty verkkokaupoissa loppuun (kyse siis sävyttömästä versiosta). Pieni riskihän tässä on, kun maksaa niin paljon. Teimme ystävättäreni kanssa yhteistilauksen, hän osti sävyttömän ja minä tämän marjaisan. Muistan huulteni olevan rohtuneet tai vähintäänkin kosteutusta kaipaavat. Huuleni ovat erittäin vaativat, huomaan jo puolessa tunnissa, jos huulituote ei sovi itselleni. Huuleni alkavat kuoriutumaan ja huutamaan parempaa kosteutusta. Tämän kanssa olin heti myyty! Tartun tuubiin aina kun olen tehnyt syrjähypyn ja käyttänyt jotain toista huulituotetta.
Ystävättereni on jo ostanut toisen sävyttömän tuubin ja itsekin aion investoida tämän marjaisan loputtua sävyttämään versioon. Olemme nimenneet tämän huulirasvan superrasvaksi <3
Suositeltu kenelle: Hänelle, joka kaipaa huulilleen kaunista marjasävyä ja superkosteuttajaa
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää