search

bareMinerals
Multi-Tasking Concealer Well-Rested Eyes

39,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
bareMinerals Multi-Tasking Concealer Well-Rested Eyes on monipuolinen peiteaine, joka sulaa iholla voidemaiseksi. Jauhemainen mineraalikoostumus peittää tummia silmänalusia, punoitusta ja tasoittaa epätasaista ihonsävyä. Käytä mineraalimeikkipohjan a… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

bareMinerals Multi-Tasking Concealer Well-Rested Eyes

bareMinerals Multi-Tasking Concealer Well-Rested Eyes on monipuolinen peiteaine, joka sulaa iholla voidemaiseksi. Jauhemainen mineraalikoostumus peittää tummia silmänalusia, punoitusta ja tasoittaa epätasaista ihonsävyä. Käytä mineraalimeikkipohjan alla peiteaineena tai paljaalla luomella luomivärinpohjustajana. Mineraalikoostumus jättää iholle mattaisen ja peittävän lopputuloksen.

  • Erityisesti silmänalusille tarkoitettu sävy
  • SPF 20
  • 100% luonnon raaka-aineita
  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Vegaaninen tuote

Koko: 2 g

Käyttö

Käytä mineraalimeikkipohjan alla peiteaineena tai puhtailla luomilla luomivärinpohjustajana. Levitä bareMinerals Maximum Coverage Concealer Brush tai bareMinerals Precision Concealer Brush](/bareminerals-precision-concealer-brush-15581.html "bareMinerals Precision Concealer Brush") -siveltimellä."

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

bareMinerals Multi-Tasking Concealer Well-Rested Eyes

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää