bareMinerals
Skinsorials

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : SkinLongevity Vital Power Infusion 50 ml
Katso myös
Tuotetiedot

bareMinerals SkinLongevity Vital Power Infusion -hoitoneste autta tehostamaan ja ylläpitämään ihon heleyttä ja elinvoimaisuutta sekä häivyttämään kasvoilta juonteita ja ryppyjä. Kosteuttava ja ravitseva tehotuote hyödyntää koostumusessaan mineraaleja, joiden avulla ihosta tulee pehmeämpi ja nuorekkaamman näköinen. Samalla se auttaa tukemaan ihon kykyä suojautua uusien ikääntymisen merkkien muodostumiselta.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Ei tuki ihohuokosia

  • Kosteuttaa ja heleyttää ihoa

  • Ylläpitää ihon nuorekkuutta ja kimmoisuutta

  • Häivyttää juonteita ja ryppyjä

  • Osa Skinsorials-ihonhoitolinjaa

  • Vegaaninen tuote

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä 2 pumppausta tuotetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Tuotteen päällä voidaan käyttää lisäksi kasvoseerumia.

Tuotenumero: 36786
Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Citric Acid,Potassium Hydroxide,Carbomer,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Sodium Citrate,Palmitoyl Tetrapeptide-7,Tocopherol,Linalool,Ascorbyl Glucoside,Xanthan Gum,Squalane,Limonene,Sodium Benzoate,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Alcohol,Fragrance (Parfum),Geraniol,Sodium Metabisulfite,Isostearic Acid,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Niacinamide,Stearamidopropyl Dimethylamine,Iron Oxides (CI 77491,PEG-6,Batyl Alcohol,Behenyl Alcohol,Isodecyl Neopentanoate,Propanediol,Lauryl Betaine,SODIUM METAPHOSPHATE,BEHENETH-20,ZINGIBER AROMATICUS EXTRACT,PEG-400,PEG/PPG-17/4 Dimethyl Ether,Water (Aqua/Eau),Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate,CI 77492).,Palmitoyl Tripeptide-1,Peucedanum Japonicum Leaf/Stem Extract,Eschscholtzia Californica Leaf Cell Extract,Citrus Unshiu Peel Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut