search

Beautyblender
Blotterazzi

21,50 €
ODOTUSLISTALLA
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Tämä tuote on valitettavasti loppu varastoltamme. Voit kuitenkin lisätä tuotteen odotuslistallesi, jotta voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on taas saatavilla.
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Heitä hyvästit kertakäyttöisille puuteripapereille! Beautyblender Blotterazzi -kiillonpoistosienillä taputtelet ihollesi mattaisen pinnan nopeasti. Ohuet sienet ovat valmistettu samasta materiaalista kuin alkuperäinen Beatyblender® ja voit käyttää n… Lue täältä lisää
Väliaikaisesti loppu varastolta

Beautyblender Blotterazzi

Heitä hyvästit kertakäyttöisille puuteripapereille! Beautyblender Blotterazzi -kiillonpoistosienillä taputtelet ihollesi mattaisen pinnan nopeasti. Ohuet sienet ovat valmistettu samasta materiaalista kuin alkuperäinen Beatyblender® ja voit käyttää niitä kiillonpoistoon yhä uudelleen ja uudelleen. Yksi sieni kestää käytössä jopa noin 60 pesukertaa!

Blotterazzi-sienet ovat pakattu peililliseen säilytysrasiaan, jossa ne säilyvät hygieenisesti.

Pakkaus sisältää kaksi sientä.

Käyttö

Käytä sieniä kuivana. Painele sienellä kiilto kasvoilta.

Puhdista sienet käytön jälkeen käyttäen Beautyblender Cleanser tai Beautyblender Blendercleanser Solid -puhdistustuotteita.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Beautyblender Blotterazzi

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Luottotuote
2017-12-09 kirjoittanut: Christa L (ikä: 25-34)
Minun luottotuotteeni kaikkialle mukaan! Poistaa hyvin rasvaisuutta kasvoilta ja korjaa päivän aikana meikkiä. Laput saa helposti pestyä pesukoneessa, jos ei jaksa käsin :D
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Blotterazzi
2019-03-06 kirjoittanut: HK
Toimii hyvin tarkoituksessaan, eikä minulla ole varsinaisista blottauslärpäkkeistä negatiivista sanottavaa. Beautylendereiden kanssa samasta materiaalista olevat liuskat imevät ylimääräisiä öljyjä iholta kuin taika, kannattaa tosin muistaa käyttää painelevaa liikettä, muutoin meikki lähtee helposti liikkeelle. Tuote ei kuitenkaan ole ikuinen, eikä siihen ole ainakaan tietääkseni täyttöpakkauksia saatavilla - blottauspapereiden hylkäämisen ekopointti menee vähän hukkaan, eikä jäljelle jääviä sinällään tosi käteviä taskupeilejäkään tarvitse loputonta määrää.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää