Beautyblender
Pink

(46 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,95 €
21,95 €
Variantti : 1 pcs
Tuotetiedot

Ainutlaatuinen, uskomaton Beautyblender uudistaa meikkirutiinisi kertaheitolla!

Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä, vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen kehitetyt erikoistuotteet tekevät meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa laajentuva meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen näköisen. Sienen huokoinen materiaali imee itseensä vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene huukkaan.

Beautyblenderin kekseliäs materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää heleäksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Supertähdet kautta maailman luottavat helppoon ja nopeaan Beautyblenderiin, eikä ihmekään!

  • Lateksiton ja hajusteeton

Pakkaus sisältää yhden pinkin Beautyblender-sienen.

Sienen värjäämisessä on käytetty ympäristöystävällisiä väriaineita, jotka eivät vahingoita sen koostumusta. Tämän vuoksi sieni saattaa päästää väriä ensimmäisillä pesukerroilla. Väri ei tahraa ihoa tai vaatteita ja sen irtoaminen loppuu parin pesukerran jälkeen.

Tuotenumero: 26790
Käyttö

Kastele sieni vedellä ja purista siitä ylimääräinen kosteus pois. Taputtele meikkipohja iholle sienellä. Käytä pyöreää pintaa laajemmilla ihoalueilla ja kapeaa kärkeä tarkkuutta vaativilla alueilla kuten silmänalusilla ja nenänpielissä.

Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua.

Katso lisää vastaavia kuin Pink

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut