Alterna

Jo vuodesta 1997 Alterna on ollut ylellisen hiustenhoidon pioneeri. Alterna ei halua tehdä kompromissia luonnollisten, hoitavien ainesosien ja kliinisesti todistettujen vaikutusten välillä: kaikki merkin tuotteet ovat puhtaita, todistetusti toimivia ja ammattilaislaatuisia.

Puhtaus
Kaviaari, merilevä, bambu, öljyt ja monet muut - nämä arvokkaat, ekologisesti tuotetut ainesosat ovat tehokkaita ja hoitavia. Alterna on jättänyt tuotteistaan pois turhat aineet, kuten parabeenit, sulfaatit, fltaatit ja muut karkeat ainesosat. Vain parasta hiuksille!

Perusteellisuus
Alternan mielestä kuluttajat ansaitsevat tuotteita, jotka tekevät mitä lupaavat. Siksi yritys on viettänyt yli 15 vuotta laboratoriossa testaten tuotteidensa toimivuutta ja turvallisuutta. Lopputuloksena on tarkoin valittuja tuotelinjoja ja tuotteita, joiden vaikutukset ovat todennettavissa. Luonto ja teknologia yhdistyvät tuotekehityksessä ennennäkemättömällä tavalla!

Ammattimaisuus
Alterna tekee jatkuvasti yhteistyötä alansa osaavimpien hiusmuotoilijoiden ja kampaajien kanssa. Tämä mahdollistaa huippulaatuiset tuotteet, jotka toimivat sekä ammattilaisilla liikkeessä että asiakkailla kotioloissa. Kun ammattilaiset valitsevat Alternan tuotteet, voivat myös kuluttajat olla varmoja niiden laadusta!

Suodata