Benecos

Benecos

Benecos - modernia ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa aina edulliseen hintaan.

Saksalainen Benecos tuo raikkaan piristykseen perinteiseen luonnonkosmetiikkaan, jota hallitsivat pitkään pelkistetyt ja tylsät tuotteet, suppeat tuotevalikoimat ja kalliit hinnat. Benecos on nykyaikainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka tarjoaa kattavan valikoiman trendejä seuraavia, luonnonmukaisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita.

Luonnonmukaiset Benecos-tuotteet ovat BDIH-sertifioituja (kynsilakkoja lukuunottamatta) ja suurin osa niistä on myös vegaanisia, eli ne eivät sisällä eläimistä saatavia ainesosia kuten mehiläisvahaa, hunajaa tai lanoliinia.

Benecos-merkin takana ovat Silke ja Stephan Becker. Parivaljakko halusi luoda laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä, ihonhoitotuotteita ja kynsilakkoja, jotka olisivat kaikkien saatavilla niiden edullisen hinnan ansiosta. Benecos on saanut nimensä latinankielisestä hyvää tarkoittavasta sanasta bene, joka on liitetty kosmetiikasta johdettuun -cos-liitteeseen. Nimensä mukaisesti Benecos haluaa siis tarjota kuluttajille hyvää kosmetiikkaa.

Benecos kohdistaa sopuhintaiset, pirteältä näyttävät luonnonkosmetiikan tuotteet erityisesti nuoremmille kuluttajille, mutta tuotteiden korkean laadun ansiosta niistä on tullut kaiken ikäisten suosikkeja. Benecosin raikkaan värikkäät ja nykyaikaiset cruelty-free-tuotteet tuovat luonnonkosmetiikkaan raikkaan tuulahduksen eloisilla sävyillään.

Kaikki Benecos-tuotteet (kynsilakkoja lukuunottamatta) ovat BDIH-sertifioituja. Benecos-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, PEG-yhdisteitä, trifenyylifosfaattia (Triphenyl Phosphate, TPHP), mineraaliöljyjä tai synteettisiä väriaineita, hajusteita ja keinotekoisia säilöntäaineita.

Myös Benecos-kynsilakat on luotu mahdollisimman luonnonmukaisesti. Niiden 8-free-koostumus ei sisällä formaldehydiä, kamferia, ftalaatteja, parabeeneja, silikoneja, tolueenia, trifenyylifosfaattia (TPHP) tai hartseja.

Benecos kehittää tuotevalikoimaansa jatkuvasti taatakseen laadultaan parhaat mahdolliset luonnonkosmetiikkatuotteet. Benecos etsii jatkuvasti uusimpia meikkitrendejä varmistaakseen, että sen luonnonkosmetiikan meikit pysyvät ajan hermoilla.