Cattier Paris

Luonnonkosmetiikan pioneeri jo yli 50 vuotta

Ranskalainen luonnonkosmetiikkapioneeri Cattier Paris perustettiin vuonna 1968, kun Pierre Cattier halusi jakaa ilosanomaa saven vaikutuksista ihonhoidossa. Yhden ihmisen intohimosta on vuosikymmenien aikana kasvanut edelläkävijä, joka viitoittaa tietä Ecocert-sertifioidun luonnonkosmetiikan parissa.

Edulliset, monipuolisesti eri savilaatuja hyödyntävät ihonhoitotuotteet tuovat toimivan luonnonkosmetiikan jokaisen ulottuville. Cattier-tuotteiden viimeistellyt koostumukset ja miedot tuoksut tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen myös luonnonkosmetiikkaan vasta tutustuville käyttäjille. Cattier Paris on loistava valinta, kun haaveissa on luonnonkosmetiikkaan siirtyminen.

Laaja tuotevalikoima sisältää luonnonkosmetiikkaa jokaiselle ihotyypille, hiuksille sekä vartalolle. Cattier-valikoimaan kuuluu myös luonnonkosmetiikan hammastahnoja, palasaippuoita sekä erityisesti vauvan ja lasten iholle suunnattuja hoitotuotteita.

Tuotteista jopa 74% toimitetaan ilman ulkopakkausta ja pakkauksissa käytettävä muste on kasvipohjaista. Cattier-tuotteissa käytettävät savilaadut ovat pääosin peräisin Ranskasta ja tuotteissa suositaan luomulaatuisesti viljeltyjä ainesosia.

Suosituimmat Cattier Paris -tuotteet: hellävarainen Soothing Micellar Gel -miselligeeli, puhdistava ja rauhoittava Pink Clay Mask -savinaamio, puhdistava White Clay Scrub -savinaamio, Cleansing Micellar Solution -misellivesi sekä rauhoittava Soothing Beauty Lotion -kasvovesi.