Sexy Hair

Hello sexy!

Hauskuus on seksikästä - sen todistaa upea Sexy Hair -hiustuotesarja. Sääntöjen rikkominen, ehtymätön luovuus ja äänekkyys ovat Sexy Hairin avainsanoja. Kaikki on mahdollista ja kaikkea pitää kokeilla!

Sexy Hairin mukaan seksikkyys ei rajoitu vain ulkonäköön. Seksikkyys on tunne, sisäinen intohimo ja asenne elämää kohtaan. Seksikkyys on ulkoinen heijastuma itsevarmasta minuudesta, joka syntyy rakkaudesta elämään. Kun intohimo johtaa luomistyötä, syntyy Sexy Hair: sarja laadukkaita hiustuotteita, jotka auttavat käyttäjäänsä löytämään uuden näkökulman hiusten hoitoon ja muotoiluun.

Big Sexy Hair on hiustuotelinja tuuheutta ja rakennetta kaipaaville. Isot, paksut ja hyvin hoidetut hiukset syntyvät sulfaatittomilla pesutuotteilla, rakennetta tuovilla muotoilutuotteilla ja hiuksen pinnan silottavilla lakoilla. Runsas ja upea -vähällä vaivalla!

Healthy Sexy Hair tarjoaa hellää hoivaa karheille ja kuiville hiuksille. Soijauutetta sisältävät pesu- ja muotoilutuotteet tukevat ja uudistavat hiusta hellävaraisesti suojaten sitä ympäristön rasitukselta. Terveet hiukset = seksikkäät hiukset!

Straight Sexy Hair on ihanteellinen tuotelinja suoria, pehmeitä hiuksia kaipaavalle. Paksut, karheat hiukset silottuvat karitevoin sekä manteliöljyn voimin ja hiuksista tulee syvähoidetut sekä ihanan pehmeät. Sileä on uusi seksikäs!

Style Sexy Hair sisältää kaiken, mitä luova ihminen hiustensa muotoiluun tarvitsee. Helppokäyttöiset ja kekseliäät tuotteet sopivat kaveriksi mille tahansa hiustyylille, mihin tahansa tilanteeseen. Tarkka muotoilu tai sänkytukka, sliipattu otsis tai röyhkeä pehko - seksikästä!

Suodata