search

Carolina Herrera
Good Girl EdP

Alkaen:
59,70 €
Valitse tuote
  • 30 ml

59,70 €
  • 50 ml

90,50 €
Kerro ystävälle
It's so good to be bad. Lue täältä lisää

Carolina Herrera Good Girl EdP

It's so good to be bad.

Carolina Herrera Good Girl EdP on tunnelmallinen ja helposti lähestyttävä hajuvesi, joka sopii modernille hurmaajalle. Hienostunut tuoksu säkenöi voimaa ja itsenäisyyttä, mutta on samaan aikaan raikas ja pehmeä. Pullon muoto muistuttaa eleganttia stiletto-korkokenkää.

Carolina Herrera Good Girl EdP -tuoksu aukeaa lämpimillä kahvin ja mantelin nuoteilla. Sydäntuoksussa siihen liittyy kukkien huumaava yhdistelmä ja pohjatuoksussa iholle laskeutuu ilakoiva kaakaon, tonkapavun, vaniljan ja santelipuun kokonaisuus.

Tuoksu

Alkutuoksu

Manteli ja kahvi

Sydäntuoksu

Jasmiini, tuberoosa ja kurjenpolvi

Pohjatuoksu

Tonkapapu, kaakao, santelipuu ja vanilja

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Carolina Herrera Good Girl EdP

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Aikuisen naisen elegantti makupala
2019-02-09 kirjoittanut: Mari S (ikä: 45-54)
Tuoksu takuulla erottuu joukosta. Pehmeä herkullisuus kietoutuu iholla lämpimäksi mantelin, vaniljan ja toffeen tyyppiseksi yhdistelmäksi. Kaakaota ja kahviakin voi erottaa. Läpi aistittavissa on jokin kepeämpi, hentoinen, mutta selkeästi erottuva kukkainen vivahde. Tuoksu ei ole liian makea tai raskas, vaikka melko aromaattinen onkin. Jos pidät lämpimistä, samettisista tuoksuista hennon kukkaisella twistillä, tämä sopii sinulle. Jos taas pidät vesimäisistä, kuulaista tai raikkaista tuoksuista, tämä on todennäköisesti sinulle liian voimakas. Tuoksu säilyy iholla useita tunteja. Tuote on riittoisa, pieni määrä riittää hyvin tuomaan tuoksun eleganssin esille. Liikaa iholla tekee tuoksusta pistävän, ainakin minulla, kannattaa laittaa maltilla. Kylmän vuodenajan iltatuoksu. Miksei päivälläkin, on ainakin erilainen. Kesällä ehkä liian raskas. Tuoksua ei voi verrata oikein mihinkään toiseen, originelli ja runsas. Naisellinen, pehmeä, elegantti, melko vahva. Kovin nuorelle en suosittelisi, ainakin olisi hyvä ensin kokeilla. Sen verran voimakas. Itse olen tyytyväinen, mutta tämä tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä.
Suositeltu kenelle: Aikuinen, pehmeistä, lämpimistä, voimakkaista tuoksuista pitävä nainen
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Todella hyvä tuoksu
2018-05-01 kirjoittanut: Jessica
Tuoksu on aika voimakas ja moni varmaan mieltään tämän ilta tuoksuksi. Itse kuitenkin tykkään käyttää tätä ihan päivisin töissä. Ei välttämättä ihan nuoren makuun.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää