search

Dr Brandt PoreDermabrasion Pore Perfecting Exfoliator

Kerro ystävälle
Dr Brandt PoreDermabrasion Pore Perfecting Exfoliator on kaksitehoinen kuorintavoide, jonka ihoa kemiallisesti ja fysikaalisesti kuoriva koostumus auttaa häivyttämään laajentuneita ihohuokosia sekä tasoittamaan ihon pintaa. Syväpuhdistava kuorintavoi… Lue täältä lisää

Dr Brandt PoreDermabrasion Pore Perfecting Exfoliator

Dr Brandt PoreDermabrasion Pore Perfecting Exfoliator on kaksitehoinen kuorintavoide, jonka ihoa kemiallisesti ja fysikaalisesti kuoriva koostumus auttaa häivyttämään laajentuneita ihohuokosia sekä tasoittamaan ihon pintaa. Syväpuhdistava kuorintavoide vähentää ihon rasvaisuutta sekä jättää iholle sileä, puhtaan ja pehmeän lopputuloksen.

  • Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja

Koko: 60 g

Käyttö

Hiero kuorintavoidetta kostutetulle kasvojen iholle hellävaraisesti minuutin ajan ja anna tuotteen sen jälkeen vaikuttaa iholla 1-2 minuuttia aktivoidaksesi sen syväpuhdistavan vaikutuksen. Huuhtele iho puhtaaksi runsaalla vedellä ja taputtele se kuivaksi. Käytä 1-2 kertaa viikossa saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää