search

Estelle & Thild
Fresh BioMineral Volume Mascara

Kerro ystävälle
Tuuheuttava luonnonkosmetiikan ripsiväri! Estelle & Thild Fresh BioMineral Volume Mascara on luonnonmukainen, sertifioitu ripsiväri joka antaa katseelle intensiivisyyttä ja viimeistelee meikin kuin meikin. Voidemainen koostumus levittyy ripsiin h… Lue täältä lisää

Estelle & Thild Fresh BioMineral Volume Mascara

Tuuheuttava luonnonkosmetiikan ripsiväri! Estelle & Thild Fresh BioMineral Volume Mascara on luonnonmukainen, sertifioitu ripsiväri joka antaa katseelle intensiivisyyttä ja viimeistelee meikin kuin meikin. Voidemainen koostumus levittyy ripsiin helposti ja antaa runsasta volyymia samalla erotellen ripset tarkasti. Nopeasti kuivuva koostumus ei tahraa ihoa. Luonnollinen koostumus hoitaa ripsiä ja auttaa niitä pysymään pehmeinä ja taipuisina.

  • Väri: musta
  • Sisältää karnaubavahaa ja karitevoita

Koko: 12 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Estelle & Thild Fresh BioMineral Volume Mascara

Keskimääräinen arvosana (3.0): 3/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Tykkään
2018-02-28 kirjoittanut: Sofi
Olen jonkun verran kokeillut luonnonkosmetiikan ripsivärejä ja todennut kuinka vaikeaa on löytää hyvää, joka ei varisuta. Tämä varisuttaa jonkun verran päivän lähestyessä loppuaan varsinkin, jos on laittanut muutaman kerroksen. Kannattaa tähdätä siihen, että saa kerralla laitettua sopivasti. Koostumus on hyvin kostea, joten vähän pitää varoa laittaessa. Tuotteessa on mieto, mehiläisvahamainen tuoksu, joka on mieleeni eikä se ärsytä silmiä.

Hintaan nähden mielestäni tämä on aika hyvä ripsari. Toistaiseksi paras mitä olen löytänyt.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa maaliskuussa