Estelle & Thild

Estelle & Thild on ruotsalainen luonnonkosmetiikan yritys, jonka haluna on uudistaa käsitystä kauneudesta ja kosmetiikasta. Estelle & Thildin ajatus on yhdistää huippulaatuiset luonnolliset öljyt ja uutteet ja tehokkaat vaikutukset iholle. Yrityksen perustaja Pernilla Rönnberg haluaa tehdä brändistä seuraavan sukupolven ihonhoidon edelläkävijän.

Estelle & Thild panostaa kaikessa toiminnassaan laatuun ja puhtauteen. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen tuote sisältää tarkoin valittuja öljyjä ja uutteita joiden vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot hoitavat ihoa. Kaikki ainesosat ovat täysin luonnollisia ja tiukan Ecocert-sertifikaatin mukaisia. Ainesosien laatu ja puhtaus tekee niistä erityisen tehokkaita ja tuotteista riittoisia. Lähes 90% merkin tuotteista on täysin vegaanisia.

Estelle & Thild -tuotteiden avainainesosien eli merileväuuteen, pohjoisten marjojen, kaurauutteen, hyaluronihapon ja mustan seljankukan yhdistelmät luovat sopivia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille ja tarpeelle: merilevä korjaa väsynyttä ihoa, marjat tehostavat ihon omaa paranemisprosessia, kaura tasapainottaa herkkää ihoa, hyaluronihappo syväkosteuttaa ja seljankukka toimii ihoa puhdistavana ainesosana.

Jokainen iho ansaitsee tulla hoidetuksi parhailla mahdollisilla tuotteilla, jotka ovat puhtaita ja huolellisesti formuloituja.

Tutustu koko sertifioidun luonnonkosmetiikan valikoimaamme.

Suodata