search

FOREO
LUNA 2 -kasvoharja sekaiholle

178,10 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Uuden LUNA™ 2 -ihonhoitolaitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä nuorekkaamman näköisen. Ainutlaatuinen laite tuo iholle tehokkaita ja näkyviä tuloksia saaden ihon näyttämään heleämmältä ja ki… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA 2 -kasvoharja sekaiholle

Uuden LUNA™ 2 -ihonhoitolaitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä nuorekkaamman näköisen. Ainutlaatuinen laite tuo iholle tehokkaita ja näkyviä tuloksia saaden ihon näyttämään heleämmältä ja kirkkaammalta.

Uuden sukupolven ihonhoitolaite puhdistaa ihohuokoset meikistä ja puhdistaa ihon jopa 99,5-prosenttisesti epäpuhtauksista ja öljyistä. Tehokas mutta hellävarainen ihonpuhdistus saa ihonhoitotuotteet imeytymään kasvoille paremmin.

Ihonhoitolaitteen kääntöpuolella on ihoa hoitava anti-aging-pinta, joka hyödyntää matalan taajuuden värähtelyä ja auttaa sen avulla näkyvästi häivyttämään kasvoilta hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta kiinteämmän ja napakamman näköisen.

Uudessa mallissa on aiempaa 50% kookkaampi harjasosa, jonka joustavien harjasten ansiosta vaikeasti käsiteltävät ihoalueet ovat nyt entistä helpommin käsiteltävissä. Aiempaa kookkaampi anti-age-hoitopinta auttaa käsittelemään kerralla laajempia ihoalueita. Laitteessa on myös entistä tehokkaampi värähtelyvoimakkuus, mikä tehostaa sen aikaansaamaa vaikutusta.

 • Sekaiholle
 • Väri: Vaaleansininen
 • 100% vedenkestävä
 • USB-lataus (sis. laturin)
 • 8000 T-Sonic-värähdystä minuutissa
 • Jopa 450 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella
 • 12 käsittelytehoa
 • Hellävaraiset silikoniharjakset ovat jopa 35 kertaa tavallisia ihonpuhdistusharjoja hygieenisemmät
 • Takuu kaksi vuotta

Käyttö

Vaihe 1.: Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvojen kostealle iholle.

Vaihe 2.: Käsittele jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa.

Vaihe 3.: Huuhtele ja kuivaa kasvojen iho. Levitä sille halutessasi ihonhoitotuotteesi.

Vaihe 4.: Aktivoi laitteen anti-aging-toiminto ja käsittele sen takapuolella olevalla anti-aging-pinnalla minuutin ajan kasvojen juonteille alttiita ihoalueita n. 12 sekunnin jaksoissa.

Käytä laitetta aamuin illoin saadaksesi parhaan hoitotuloksen.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA 2 -kasvoharja sekaiholle

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Tehokas puhdistus
2017-05-16 kirjoittanut: Lotta (ikä: 35-44)
Luna 2 on todella hyvä! Käytän meikkiä päivittäin ja se todella auttaa poistamaan meikin perusteellisesti. Poistan meikin aina puhdistusliinoilla ja misellivedellä, mutta silti tämän jälkeen meikkiä lähtee edelleen käyttäessäni Lunaa.
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava herkälle iholle
2017-07-26 kirjoittanut: Sylwia P (ikä: 15-24)
Minulla on aina ollut herkkä iho, johon myös aika ajoin tulee näppyjä, enkä ole oikein uskaltanut käyttää mitään tavallisia pesuharjoja. Kun kuulin Luna 2 laitteesta, päätin kokeilla sitä. Ja olen niin tyytyväinen että uskalsin! Lunan silikoninen harja on super hellävarainen eikä ärsytä ihoa ollenkaan. Toinen mahtava seikka on se, että silikoni ei myöskään kerää bakteereita, mikä tarkoittaa vähemmän epäpuhtauksia. Suosittelen Lunaa ehdottomasti kaikille, erityisesti kaikille herkkä ihoisille!
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Olen erittäin tyytyväinen Luna 2.
2019-02-26 kirjoittanut: Milla K (ikä: 35-44)
Luna 2 on hämmästyttävä puhdistusaine ja kasvoni ei ole koskaan ollut näin pehmeä ja sileä kuin nyt. Käytän Luna 2: ta joka päivä ja käytän sitä kolmen kuukauden ajan. Rakastan näitä tuloksia. Kasvojen puhdistusprosessi on hyvin lempeä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Paras kauneuden työkalu
2019-02-14 kirjoittanut: Aino H (ikä: 35-44)
Luna 2 on ainoa ihonhoitolaite, jota tarvitsen näinä päivinä. Se puhdistaa ihoni niin kuin olen halunnut vuosia, mielestäni ihoni on täysin puhdas. En usko, että lopetan tämän laitteen käytön pian, vain päivitän sen myöhemmin. Suosittelen sitä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava ostos!
2018-08-12 kirjoittanut: Heidi (ikä: 25-34)
Foreo on mullistanut ihonhoitoni. Ihoni ei ole koskaan tuntunut näin puhtaalta. Loistava tuote! Käytän tätä pääasiassa vain iltaisin, mutta toisinaan myös aamuisin, jos minulla on aikaa. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja puhtaalta ja voiteet imeytyvät paremmin ihoon kuin ilman Foreota.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää