search

FOREO
LUNA Mini 2 -kasvoharja, Fuchsia

128,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
LUNA™ Mini 2 on käytännöllinen, tehokas ja kompakti ihonpuhdistuslaite, joka on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Laitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä heleämmän ja kirkkaan näköisen. Nop… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja, Fuchsia

LUNA™ Mini 2 on käytännöllinen, tehokas ja kompakti ihonpuhdistuslaite, joka on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Laitteen tehostettu T-Sonic™-teknologia sekä puhdistaa ihon että auttaa tekemään siitä heleämmän ja kirkkaan näköisen. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia takaa sinulle täydellisen ihonhoitoelämyksen. Vain 1 minuutti aamuin illoin ja ihosi näyttää kauniimmalta, heleämmältä ja puhtaammalta!

Laitteen käyttö on helppoa: Levitä kasvoillesi puhdistustuotettasi, kostuta LUNA™ ja käynnistä se. Puhdista kasvosi laitteen avulla, siihen menee vain minuutti! Huomaat eron jo kolmessa päivässä. Tervetuloa puhdas, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

Uuden sukupolven ihonhoitolaite puhdistaa ihohuokoset meikistä ja poistaa iholta jopa 99,5-prosenttia epäpuhtauksista ja öljyistä. Tehokas mutta hellävarainen ihonpuhdistus saa ihonhoitotuotteet imeytymään kasvoille paremmin.

Laitteessa on kolme erilaista silikonista hoitopintaa, joiden erikokoisilla nystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Etupuolen ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Etupuolen yläreunassa olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta (esim. nenän alue). Laitteen kääntöpuolella olevan syväpuhdistavan puhdistuspinnan pehmeiden silikoninystyjen avulla puhdistat ihosi vielä entistäkin tehokkaammin ja ehkäiset epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla.

Uudessa mallissa on aiempaa 50% kookkaampi harjasosa, jonka pidempien ja joustavien harjasten ansiosta vaikeasti käsiteltävät ihoalueet ovat nyt entistä helpommin käsiteltävissä. Laitteessa on myös entistä tehokkaampi värähtelyvoimakkuus, mikä tehostaa sen aikaansaamaa vaikutusta.

 • Kaikille ihotyypeille
 • Väri: Pinkki
 • 100% vedenkestävä
 • USB-lataus (sis. laturin)
 • 8000 T-Sonic-värähdystä minuutissa
 • Jopa 300 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella
 • 8 käsittelytehoa
 • Hellävaraiset silikoniharjakset ovat jopa 35 kertaa tavallisia ihonpuhdistusharjoja hygieenisemmät
 • Takuu kaksi vuotta

Käyttö

 • Poista iholtasi meikki ja levitä sille tavanomainen puhdistustuotteesi.

 • Käsittele jokaista kasvojesi ohjeenmukaista neljää ihoaluetta kasvolaitteen ihonpuhdistuspuolella 15 sekunnin ajan. Laite värähtää jokaisen 15 sekunnin jakson jälkeen merkiksi siitä, että käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa.

 • Halutessasi voit vielä tämän jälkeen käsitellä silmänympäryksesi laskemalla laitteen värähtelytason alemmalle tasolle. Käy läpi silmänympärysten iho laitetta hellävaraisesti liikuttaen.

 • Huuhtele kasvot puhtaiksi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

FOREO LUNA Mini 2 -kasvoharja, Fuchsia

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Parasta ikinä
2018-03-25 kirjoittanut: Jessica K (ikä: 25-34)
Olin todella epäileväinen tuotteen suhteen, mistä syystä pitkitin myös ostopäätöstä. Kuitenkin kun tuotteen sain käsiini ja pääsin testaamaan se oli sitten rakkautta ensi kosketuksesta. Hinta on toki laitteella korkea, mutta foreo on joka sentin arvoinen! Iso plussa helppo käyttöisyydestä ja helposti puhtaana pidettävyydestä.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Mahtava laite!
2017-08-25 kirjoittanut: Katsu (ikä: 15-24)
Ensimmäisellä kokeilulla iho jäi silkkisen pehmeän tuntuiseksi, ja oli erittäin miellyttävä käyttää.
Laite itsessään on kivan kokoinen reissussa mukana ja lukitus mahdollisuus on iso plussa.
Näin 5kk käytön jälkeen, olen huomannut että jos jää muutoman kertaa käyttämättä sen kyllä huomaa.
Kasvoihin alkaa ilmestyä näppylöitä, mutta tämä taitaa olla ihan normaalia jos joka päivä käyttää kasvojenpuhdistus laitetta ja sen jälkeen tulee muutoman päivän väli. Kaikin puolin erinomainen laite ja olen tätä jo suositellut sukulaisille ja ystäville.
Suositeltu kenelle: Sukulaiset ja ystävät
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Hellävarainen ja miellyttävä laite
2017-07-31 kirjoittanut: Esperanza van Urk (ikä: 15-24)
Pidän todella hyvää huolta ihostani. Viime aikoina olen alkanut etsimään jotakin uutta ja nyt olen löytänyt etsimäni. Ihoni on kiinteämpi ja tunnen kuinka seerumit imeytyvät ihooni tehokkaasti ja toimivat paremmin. Foreo on tehokas mutta silti hellävarainen. Tunnen oloni rentoutuneeksi ja raikkaaksi joka käyttökerran jälkeen. Kokeile, et tule pettymään!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Mahtava muoto ja hauska design
2017-05-16 kirjoittanut: Annukka (ikä: 25-34)
Tämä on ollut paras hankintani koko vuonna. Laitteen kaksi eri puolta kahdella eri hoitopinnalla puhdistaa ihoni täydellisesti. Sen hieman raffimmat harjakset sopivat sitkeämmille näpyille, pehmeämpää puolta käytän alueille, joissa on mustapäitä - ja se todella toimii. Olen todella tyytyväinen. Lisäksi laitteen akku kestää ikuisuuksia, minkä vuoksi se sopii sellaisille ihmisille kuin minä, joka aina unohtelee tai hukkaa tavaroita!... Ajattelin, että hinta on kuitenkin hieman korkea, mutta vaikka palaisin ajassa takaisin ostaisin sen yhä uudestaan!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Suosittelen
2018-03-02 kirjoittanut: Jutta L
Voisin suositella kaikille. Helpottaa meikinpuhdistusta ja pintakuivan ihon pinnan pitämisessä sileänä. Hintansa arvoinen, puolisen vuotta ollut jo päivittäisessä käytössä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää