Maria Åkerberg
Hair Gel

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,50 €
12,50 €
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Hair Gel on hoitava muotoilugeeli, joka antaa hohtoa ja luonnollista muotoa pitkille ja lyhyille hiuksille tekemättä niitä jäykiksi tai tahmaisiksi. Pääraaka-aine on Aloe Vera Barbadensis, jolla on suojaavia ominaisuuksia ja joka kosteuttaa. Yrttisuolat tekevät hiukset vähemmän sähköiseksi. Rosmariiniöjy antaa raikkaan tuoksun. Hair Gel ei sisällä kuivattavaa alkoholia ja sopii myös herkälle hiuspohjalle. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43808
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Glycerin (Vegetable), Dehydroxantan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Glyceryl Caprylate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Hair Geliä voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Vältä hiusten kampaamista ja harjaamista sen jälkeen kun Hair Gel on kuivunut, koska silloin hiukset voivat näyttää ”pölyisiltä”. Se ei kuitenkaan vahingoita hiuksia. Voit sekoittaa halutessasi Hair Geliä ja Moulding Creamiä saadaksesi lisää volyymiä ja tekstuuria. Jos sinulla on paksut hiukset ja Hair Gelin ja Moulding Creamin yhdistelmä tekee hiukset mielestäsi liian runsaiksi, voit kokeilla sen sijaan yhdistää Hair Gelin Hair Conditioner Energyyn. Silloin saat pehmeät, kauniit kiharat, jotka ovat hieman napakat ja kuohkeat. Suositellaan kiharille, hieman pörröisille hiuksille. Hair Geliä voi hyvin käyttää lämpösuojan kanssa, esimerkiksi ennen kuin käytät hiustenkuivaajaa tai suoristusrautaa.

Katso lisää vastaavia kuin Hair Gel

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.