Maria Åkerberg
Hair Spray Organic

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 250 ml
Tuotetiedot

Hair Spray on luonnollinen hiussuihke, joka antaa hiuksille napakkuutta ja viimeistelee kampauksen. Hair Spray sisältää suojaavaa Aloe Veraa ja hoitavaa Jojobaöljyä. Pomeranssipuun eteerinen öljy tasapainottaa hiuspohjaa. Erityistä koostumusta voi käyttää kaikille hiustyypeille ja kaikkiin muotoilutapoihin. Hair Spray ei sisällä ponnekaasua, säilöntäaineita, akryyliamidia, synteettisiä hajusteita, silikonia tai mineraaliöljyä. Tuote on erittäin riittoisa, koska se sisältää enemmän aktiivista nestettä kuin ponnekaasua sisältävä suihke. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43811
Ainesosat

Aqua Purificata (Water), Alcohol Denat, Saccharum Officinarum, Sodium Chloride, Simondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil.

Annostus ja käyttö

Suihkuta n. 30 cm etäisyydeltä, jotta suihke leviää tasaisesti. Jos haluat kammata tai harjata hiukset Hair Sprayn suihkuttamisen jälkeen, voit ensin levittää hieman hoitoainetta välttääksesi kulumisen. Jos suutin tukkeutuu, ruuvaa se irti pullosta ja laita se kiehuvan kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi. Kun korkki on kuivunut, ruuvaa se takaisin pulloon.

Katso lisää vastaavia kuin Hair Spray Organic

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.