Maria Åkerberg
Specials For Hair

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,95 €
21,95 €
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Specials For Hair on vahvistava ja ravitseva öljy hiuksille ja hiuspohjalle. Se sisältää muun muassa Rosmariinin, Ylang Ylangin, Greipin ja Inkiväärin eteerisiä öljyjä sekä Chiliuutetta. Inkiväärin eteerinen öljy tekee hyvää hiuspohjalle. Ylang Ylang -puun kukista saatava eteerinen öljy tasapainottaa ja antaa hiuksille kiiltoa. Eteerinen Greipin kuoriöljy puhdistaa ja hoitaa. Chiliuute sisältää muun muassa Kapsaisiinia, jolla on lämmittäviä ominaisuuksia. Kapsaisiini on aine, joka antaa chilipippurille sen tulisen ja pikantin maun. Sheavoiöljy ja jojobaöljy tuovat hyödyllisiä rasvahappoja. Pullossa on hygieeninen tiputin. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43812
Ainesosat

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Citral*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Specials For Hairia vastapestyihin hiuksiin. Tulos on huonompi, jos hiuspohja on rasvainen. Hiero hiuspohjaan voimakkaasti sormenpäillä. Laita päälle muovimyssy saadaksesi lämmittävän vaikutuksen, kiedo pyyhe pään ympärille ja anna vaikuttaa vähintään tunti. Öljyn voin hyvin antaa vaikuttaa yön yli, mutta älä käytä muovimyssyä, jotta hiuspohja saa hengittää. Suojaa tyyny pyyhkeellä. Pese pois Hair & Body Shampoolla. Käytä vähintään kolme kertaa viikossa saadaksesi parhaan tuloksen. Specials For Hairia voi käyttää hiusöljynä silikonitippojen sijaan. Levitä 1–2 tippaa kämmeniin ja levitä sitten latvoihin. Tämä tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Katso lisää vastaavia kuin Specials For Hair

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.