Maria Åkerberg
Scalp Scrub Intensive

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,95 €
21,95 €
Variantti : 125 ml
Tuotetiedot

Scalp Scrub Intensive on hiuspohjan kuorinta kaikille hiustyypeille. Se irrottaa kuivan ihon tai rasvan hiuspohjasta ja poistaa reunan, joka voi syntyä hiusrajaan tai otsalle tali-ihottuman jälkeen. Sokerijuurikkaasta peräisin oleva Maitohappo (AHA) ja Jojoban pienet jyvät irrottavat varoen kuolleita ihosoluja. Scalp Scrub Intensive sisältää myös puhdistavaa ja viilentävää Piparminttuöljyä. HUOM! Koska Scalp Scrub Intensive sisältää runsaasti Piparminttuöljyä, sitä ei saa käyttää lapsille. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43814
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Jojoba Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Glycerin (Vegetable), Cetearyl Alcohol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Scalp Scrub Intensiveä suoraan kuiviin hiuksiin ja kuivaan hiuspohjaan. Käännä pakkaus ylösalaisin, tee hiuksiin jakauksia ja levitä Scalp Scrub Intensiveä hiuspohjaan. Hiero tuotetta hiuspohjaan pyörivin liikkein muutaman minuutin ajan. Anna vaikuttaa muutaman minuutin tai enemmän. Pese sen jälkeen sopivalla shampoolla ja käytä lopuksi sopivaa Scalp Treatment -tuotetta. Scalp Scrub Intensiveä kannattaa käyttää kaksi kertaa viikossa. Älä kuitenkaan koskaan käytä tuotetta lapsilla. Applikaattorin avulla on helpompi jakaa Scalp Scrub Intensive hiuspohjaan. Applikaattori sopii suoraan pulloon ja siinä on suljin, joka pitää tuotteen tuoreena. Applikaattori myydään erikseen.

Katso lisää vastaavia kuin Scalp Scrub Intensive

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.