Maria Åkerberg
Hair Style Rough

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
14,50 €
14,50 €
Variantti : 125 ml
Tuotetiedot

Toinen sija, Paras hiustuote -kategoria, Organic Beauty Awards 2016. Perustelu: ”Tuote, joka antaa hiuksiin helposti haaveilemaamme tekstuuria. Antaa kesän tunteen koko vuoden ympäri." Hair Style Rough on suolavesisuihke, joka antaa hiuksille napakkuutta, struktuuria ja volyymia. Tuote sopii kaikille hiustyypeille, mutta helpottaa erityisesti pehmeiden ja kiiltävien hiusten muotoilua. Hair Style Roughin suolat antavat saman kesäisen rantalookin kuin meressä uinnin jälkeen. Hiukset saavat karkean ja mattamaisen pinnan hiuksia kuivattamatta. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43816
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Sodium Bicarbonate, Glycerin (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate.

Annostus ja käyttö

Suihkuta Hair Style Roughia märkien tai kuivien hiusten juuriin. Tuote sopii erityisen hyvin käytettäväksi tupeerauksiin ja kampauksiin. Hair Geliä tai Moulding Creamiä kannattaa lisätä jälkeenpäin. Vältä hiusten harjaamista, kun hiuksissa on Hair Style Roughia, koska harjaus saattaa kuluttaa hiuksia. Hair Style Roughia ei tarvitse pestä pois, joten myös ”no poo” -käytäntöä noudattavat voivat käyttää sitä. Kun haluat aloittaa uudelleen ja muotoilla hiukset kokonaan uudestaan, ota vähän Hair Conditioneria käsiin, sekoita joukkoon vähän vettä ja levitä hiuksiin. Harjaa tai kampaa tarvittaessa. Käytä sen jälkeen Hair Style Roughia tavalliseen tapaan.

Katso lisää vastaavia kuin Hair Style Rough

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.