Maria Åkerberg
Scalp Treatment Sage

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 125 ml
Tuotetiedot

Scalp Treatment Sage on kosteuttava, ravitseva suihke. Se sisältää Salviaa, joka ehkäisee hiuspohjan rasvoittumista. Se vähentää hiuspohjan rasvantuotantoa kuivattamatta hiuksia. Scalp Treatment Sage on kuin suojaava, kosteuttava ja ravitseva päivävoide hiuspohjalle. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43818
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Heptyl Glucoside, Glycerin (Vegetable), Salvia Lavandulifolia Herb/Leaf Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Scalp Treatment Sagea hiuspohjaan joka aamu riippumatta siitä, oletko pessyt hiukset vai et. Jätä hiuksiin seuraavaan pesukertaan asti. Yhdistä Scalp Scrub Intensiveen ja Shampoo Sageen saadaksesi parhaan tuloksen. Applikaattorin avulla on helpompi levittää Scalp Treatment Sagea hiuspohjaan. Applikaattori sopii suoraan pulloon ja siinä on suljin, joka pitää tuotteen tuoreena. Applikaattori myydään erikseen.

Katso lisää vastaavia kuin Scalp Treatment Sage

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.