Maria Åkerberg
Hair Conditioner Fennel

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
29,90 € Suos. hinta 33,50 €
29,90 € Suos. hinta 33,50 €
Variantti : 500 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
500 ml
Tuotetiedot

Hair Conditioner Fennel on kosteuttava hoitoaine sekä käsitellyille että luonnollisille hiuksille. Se selvittää hiuksia ja tekee niistä pehmeämmät ja kiiltävämmät silottamalla yksittäisten hiusten pintakerrosta. Hair Conditioner Fennel minimoi lisäksi vaurioita suojaamalla hiuksia ja ehkäisemällä kaksihaaraisten latvojen ja katkenneiden hiusten syntymistä. Jojobaöljy ja Fenkoli antavat kosteutta ja kiiltoa, mutta myös puhdistavat ja hoitavat. Fenkoli antaa tuotteelle sen lämmöltä suojaavat ominaisuudet. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43804
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Glycerin (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Lactic Acid, Limonene*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Pese hiukset sopivalla valikoimamme shampoolla. Käytä sitten Hair Conditioner Fenneliä märkiin tai kosteisiin hiuksiin. Levitä latvoihin ja tarvittaessa muualle hiuksiin. Huuhtele heti. Hiuksiin jätettävä hoitoaine: Kokeile jättää Hair Conditioner Fennel latvoihin. Teho on silloin sama kuin hoitosuihkeella. Lämpösuoja: Levitä Hair Conditioner Fenneliä puhtaisiin, pyyhekuivin hiuksiin suojataksesi hiuksia kulumiselta ja kähertymiseltä, kun käytät hiustenkuivainta ja muita lämpölaitteita. Stailaustuote: Kokeile paksuille ja kiharille hiuksille sekoittaa Hair Geliä ja Hair Conditioner Fenneliä, noin 50/50. Silloin saat pehmeät, kauniit kiharat, jotka ovat sopivan napakat ja kuohkeat. Suositellaan kiharille, hieman pörröisille hiuksille. Kokeile eri tapoja käyttää Hair Conditioner Fenneliä löytääksesi juuri sinulle parhaiten sopivan tavan!

Katso lisää vastaavia kuin Hair Conditioner Fennel

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.