Maria Åkerberg
Hair Detangler Energy

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 14,50 €
9,90 € Suos. hinta 14,50 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
100 ml
Tuotetiedot

Hair Detangler on hoitava ja kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka sopii kaikille hiustyypeille. Parsakaaliöljy kosteuttaa ja tekee hiukset silkinsileiksi ilman, että ne tuntuvat raskailta. Rosmariinin, Laventelin, Sitruunaruohon ja Katajanmarjan eteeriset öljyt antavat kiiltoa ja virkistävän tuoksun. Hoitava sisältö auttaa myös selvittämään takkuja ja jättää hiukset sileiksi, jotta voit helposti muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 53645
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Glycerin (Vegetable), Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil, Lactic Acid, Citral*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Eugenol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta märkiin, pyyhekuivattuihin tai kuiviin hiuksiin selvittääksesi hiukset, korjataksesi ja kosteuttaaksesi niitä ja suojataksesi niitä kulutukselta. Kampaa sitten hiukset läpi levittääksesi suihkeen tasaisesti ja anna olla seuraavaan suihkuun saakka.

Katso lisää vastaavia kuin Hair Detangler Energy

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.