Charles Worthington
Instant Root Concealer

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Brown 75 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Charles Worthington Instant Root Concealer on tyvikasvua näkyvistä peittävä suihke, joka auttaa pidentämään kampaamokäyntien väliä. Hiusten tyveen suihkutettava värisuihke sulauttaa tyvikasvun hiusväriin ja peittää häiritsevän rajan hiusvärin ja tyven välillä. Suihke on helppo pestä pois päivän lopuksi.

  • Värjäävä tyvisuihke

  • Peittää tyvikasvun

  • Peseytyy pois vedellä

Koko: 75 ml

Käyttö

Suojaa iho ja vaatteet pyyhkeellä ennen tyvisuihkeen käyttöä. Ravista tyvisuihketta ja suihkuta hiuksiin 20-25 cm etäisyydeltä keskittyen alueisiin, jotka kaipaavat peittoa. Anna tyvisuihkeen kuivua kunnolla. Pyyhi pois ylimääräinen väri. Parhaan lopputuloksen saavutat, kun käytät suihketta jo muotoiltuihin hiuksiin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,CI 77891 (Titanium Dioxide),Dimethicone,Silica,Alcohol Denat.,Isobutane,Propane,Butane,Isododecane,CI 77491 (Iron Oxides),Disiloxane,CI 77499 (Iron Oxides),Triethoxycaprylylsilane,Acrylates/Dimethicone Copolymer,CI77492 (Iron Oxides)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.