Lee Stafford
Dry Shampoo Dark

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lee Stafford Dry Shampoo Dark -kuivashampoon avulla voit pitkittää hiustesi pesuväliä ja saada ne näyttämään puhtailta pidempään. Kuivashampoo imee itseensä hiuspohjan öljyjä, jotka voivat saada hiukset näyttämään likaisilta ja rasvaisilta. Tuote raikastaa ja elvyttää hetkessä hetkessä - varsinainen kiireisten aamujen pelastaja, siis! Tummasävyinen suihke häivyttyy tummiin hiuksiin helposti eikä jätä jälkeensä puuterisen vaaleaa lopputulosta.

  • Tummille hiuksille

Koko: 150 ml

Ainesosat

Mica,Betaine,Linalool,Parfum,Limonene,Isobutane,Propane,Butane,Benzyl Alcohol,CI 77499,Corn Starch Modified,Bismuth Oxychloride,CI 77491,CI 77492,Butylphenyl Mehtylpropional,Alcohol Denat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.