TIGI Bed Head
Recharge Tweens

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Tweens Shamp. 750, Conditi.750
Katso myös
TIGI Bed Head
Tuotetiedot

Kaikki TIGI Tweens-pakkaukset sisältävät shampoon 750ml ja hoitoaineen 750ml.

Recharge on shampoo, joka poistaa hiuksista tehokkaasti käsittelyistä aiheutuvat kertymät, ympäristön epäpuhtaudet ja hien samalla palauttaen hiuksiin niiden upean ja terveen kiillon. Tämä shampoo sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka herättävät elottomat ja väsyneet hiukset jälleen henkiin. Lisäksi shampoo sisältää hiuksia stimuloivaa goji-marjauutetta, energisöivää pukinpensasuutetta ja safloriöljyä, joka poistaa hiuksista hetkessä lian ja rasvan.



Sisältää UV-suojan.

Recharge on hoitoaine, joka piristää elotonta ja väsynyttä hiusta samalla tuoden niihin uskomatonta tuuheutta ja upean kiillon. Hoitoaine suorastaan pursuaa antioksidantteja ja vitamiineja, jotka hoitavat, suojaavat ja ravitsevat hiuksiasi. Tuotteen sisältämä maitohappo korjaa hiuksia samalla kun acai-uutteen stimuloivat antioksidantit korjaavat hiussolukkoa ja ehkäisevät tehokkaasti hiusten haaroittumista. Lisäksi hoitoaineen sisältämä auringonkukkaöljy toimii luonnollisena UV-suojana.

Tuotenumero: 13796

Katso lisää vastaavia kuin Recharge Tweens

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.