Maria Nila
Creator Original Soft Fibrous Moulding Wax (Hold 2)

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
10,95 €
10,95 €
Variantti : Soft Fibrous Moulding Wax (Hold 2) 30 ml
Tuotetiedot

Maria Nila Creator Original on pehmeä hiusvaha, joka jättää hiuksiin joustavan pidon. Sopii käytettäväksi sekä pitkiin että lyhyisiin hiuksiin.

HUOM. Tuote ei ole täysin vegaaninen, kuten muut Maria Nila -tuotteet.

  • Pito: 2/6

Tuotenumero: 20002
Käyttö

Työstä pieni määrä vahaa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Ainesosat

Methylparaben,PEG-100 Stearate,Linalool,Aqua,Parfum,Benzyl Salicylate,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Petrolatum,Ceteth-20,Lanolin,GlycerylStearate,Propyl Paraben,Polysorbate-60,Cetearyl Alcoho,PEG 90000,Citrolelll

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Creator Original

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.