Maria Åkerberg
Shampoo Sage

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,50 €
17,50 €
Variantti : 250 ml
Katso myös
MARIA ÅKERBERG
500 ml
Tuotetiedot

Salviaa sisältävä Shampoo Sage vähentää hiuspohjan rasvantuotantoa. Miedot, puhdistavat ainesosat maissista ja kookoksesta eivät kuivata hiuksia tai hiuspohjaa. Sen sijaan hiukset saavat luonnollista hohtoa, pehmeyttä ja volyymia. Guarjauho Guarkasvista tekee hiuksista helposti kammattavat. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43797
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin (Vegetable), Coco-Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Decyl Glucoside, Salvia Lavandulifolia Herb/Leaf Oil, Xylitylglucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Anhydroxylitol, Xylitol, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Märät hiukset ja hiuspohja. Ota pieni määrä Shampoo Sagea, puolikasta teelusikallista vastaava määrä tai n. 2,5 ml. Levitä tuote käsiin, lisää hieman vettä ja hiero kunnolla hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele sitten huolellisesti. Yhdistä Scalp Scrub Intensiveen ja Scalp Treatment Sageen saadaksesi parhaan tuloksen. Vaahtoutuuko shampoo huonosti? Älä lisää shampoota! Huuhtele sen sijaan shampoo pois ja toista pesu. Jätä shampoo hiuksiin muutamaksi minuutiksi ja huuhtele sitten huolellisesti. Hiukset on aina hyvä pestä kaksi kertaa peräkkäin: ensimmäinen shampoopesu irrottaa epäpuhtaudet ja toinen pesee puhtaaksi. Tuleeko hiuksista litteät? Joko Shampoo Sage ei ole saanut vaikuttaa riittävän pitkään tai sitä ei ole huuhdeltu kunnolla pois. Se on erittäin tärkeää huuhdella huolellisesti. Tuleeko hiuksista sähköiset?Käytä Hair Conditioner Fenneliä tai Hair Conditioner Energyä.

Katso lisää vastaavia kuin Shampoo Sage

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.