Clarins
Double Serum Complete Age Control Concentrate

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 17,30 €

69,20 € 86,50 €

Säästät 17,30 €

69,20 € 86,50 €

Valinta : Complete Age Control Concentrate 30 ml
Tuotetiedot

Uudistunut Clarins Double Serum -kasvoseerumi tuo iholle tehokasta anti-age-vaikutteista hoitoa auttaen ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja heleyttä. Tehoseerumi sisältää 21 kasviuutetta, jotka ovat tunnettuja hoitavasta vaikutuksestaan. Seerumin hyödyntämä kaura sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja. Kaura auttaa kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa samalla kun perinteisessä lääketieteessä parantavista vaikutuksestaan tunnettu banaani tehostaa tuotteen hoitavaa vaikutusta. Kaakao auttaa ravitsemaan ihoa ja suojaamaan sitä kuivumiselta sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Samalla sillä on ihoa rauhoittavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Seerumi kohdistaa tehonsa näkyviin ikääntymisen merkkeihin saaden ihon näyttämään heleämmältä ja kiinteämmältä. Samalla ihon hennot juonteet häivyttyvät. Tuotteen uudistunut pakkaus on kehitetty annostelemaan seerumia optimaalisesti. Ainutlaatuinen seerumi yhdistää vesi- ja öljypohjaisen koostumuksen ihoa monipuolisesti hoitavaksi kokonaisuudeksi.

  • Heleyttää ihoa

  • Häivyttää juonteita

  • Palauttaa ihon kimmoisuutta

  • Supistaa ihohuokosia

  • Kosteuttaa ihoa läpi päivän

Käyttö

25-40-vuotialla iholla seerumia voidaan käyttää neljän viikon kuureina tuomassa avun rasittuneelle ja väsyneelle iholle. Seerumia voidaan levittää iholle päivittäin aamuisin ja/tai iltaisin ennen hoitovoidetta.

Yli 40-vuotiaalla iholla seerumia voidaan käyttää jatkuvasti aamuisin ja/tai iltaisin hoitovoiteen alla.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.