Bondi Sands
Technocolor 1h Express Self Tanning Foam

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
33,95 €
33,95 €
Variantti : Magenta Deep Tone 200 ml
Katso myös
Bondi Sands
30 ml
Tuotetiedot

Bondi Sands Magenta Technocolor on itseruskettava vaahto tummemmille, oliivinsävyisille ihonsävyille. Koostumuksen punavioletti opasteväri ja intensiiviset aktiiviainesosat vastustavat viileitä vivahteita antaen luonnollisen, syvän ja täyteläisen sävyn.

• itseruskettava vaahto
• luonnollinen, täyteläinen ja syvä sävy
• sopii tummemmalle, oliivinsävyiselle iholle

Bondi Sands Magenta Technocolor sisältää Dermachromatic™ Colour -teknologian. Koostumus on kehitetty tieteellisin ja kliinisin testein. Täydellinen yhdistelmä aktiiviainesosia, kosteutusta ja optimaalista värisävyä antaa täydellisen, pitkäkestoisen ja kauniin päivetyksen.
 

Tuotenumero: 112394
Annostus ja käyttö

Vaihe 1: Saadaksesi parhaan lopputuloksen puhdista ja kuori iho ensin. Älä levitä vartaloemulsioita tai muita kosteuttavia tuotteita ennen tuotteen käyttöä.

Vaihe 2: Ota reilu määrä Bondi Sands Technocolor Self Tanning Foam -vaahtoa Bondi Sands Technocolor Application Mitt -levityshanskalle. Levitä sitten vartalolle pitkin, tasaisin liikkein.

Vaihe 3: Anna tuotteen vaikuttaa iholla vähintään tunnin ajan ennen peseytymistä. Taputtele suihkun jälkeen iho pyyhkeellä kuivaksi. Saadaksesi parhaan lopputuloksen anna tuotteen vaikuttaa vähintään 3 tuntia.
 

Katso lisää vastaavia kuin Technocolor 1h Express Self Tanning Foam

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut