Swiss Clinic
Self-Tanning Treatment

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
-40% product.discountbadge
Variantti :
Tuotetiedot

Swiss Clinic Self-Tanning Treatment

Swiss Clinic Self-Tanning Treatment loihtii kasvoille kauniin päivettyneen sävyn ilman auringon vaaroja. Kosteuttavat itseruskettavat tuotteet varmistavat, että ihon heleys säilyy samalla kun teet ihosta luonnollisesti päivettyneen. Helppo kaksivaiheinen rusketus sävyttää ihoa vuorokauden ympäri.

Näin käytät itseruskettavia Swiss Clinic -tuotteita. Levitä aamulla puhtaalle ja kuivalle iholle muutama Self-Tan Drops -tippa. Lisää tai vähennä tippojen määrää halutun sävyn voimakkuuden mukaan. Voit myös sekoittaa tipat kosteusvoiteen sekaan. Pyyhi illalla kasvot Hydrating Self-Tan Pads -lapuilla.

  • Kaksivaiheinen itseruskettava hoitorutiini
  • Sisältää itseruskettavat tipat ja itseruskettavat laput
  • Vaikuttaa koko vuorokauden, nopea lopputulos

Pakkaus sisältää:

Käyttö

Aamulla:Levitä puhtaille ja kuiville kasvoille muutama Self-Tan Drops -tippa ja lisää sitten kosteusvoide ja aurinkosuoja normaalisti.
Illalla:Puhdista kasvot Micellar Cleansing Gel -puhdistusgeelillä ja pyyhi kasvot Self-Tan Pad -lapulla pyörein liikkein. Lisää yövoide.

Tuotenumero: 74241

Katso lisää vastaavia kuin Self-Tanning Treatment

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut