Maria Åkerberg
Deo Roll-On Essential

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,90 € Suos. hinta 15,95 €
11,90 € Suos. hinta 15,95 €
Variantti : 60 ml
Tuotetiedot

Deo Roll-On Essentialissa on tehokas ja raikas tuoksu. Se on nestemäinen deodorantti roll-on-pakkauksessa. Se auttaa hajuja vastaan ja on samalla hellä ihollesi. Deodorantti ei sisällä alumiinikloridia eikä trikolosaania. Vaikuttava ainesosa Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate on maitohapposuola, jolla on bakteereita tappavia ominaisuuksia, jotka estävät hajua hikoillessa. Eteeriset Greipin ja Laakerinlehden öljyt antavat raikkaan tuoksun. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 53449
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Heptyl Gluciside, Glyceryl Caprylate, Glycerin (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Laurus Nobilis (Bay) Leaf Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Olibanum Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä suoraan vastapestylle ja kuivalle iholle kerran päivässä tai tarvittaessa. Deodorantti imeytyy nopeasti ihoon jättämättä tahmaista oloa. Jotta aktiiviset ainesosat toimisivat optimaalisesti, iho on tärkeää puhdistaa huolellisesti. Optimaaliseen käyttöön suosittelemme, että käytät Deo Roll-Onia aamulla ja Cold Pressed Jojoba Oilia illalla. Levitä Deo Roll-Onia vastapestylle iholle aamulla. Huuhtele deodorantti illalla pois ja levitä sen sijaan öljyä, jotta iho pehmenee ja saat bakteereja tappavan vaikutuksen.

Katso lisää vastaavia kuin Deo Roll-On Essential

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.