Clinique
Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,39 €

33,56 € 41,95 €

Säästät 8,39 €

33,56 € 41,95 €

Variantti : Line and Wrinkles + Base Dramatically Different Oil-Control Gel 125 ml
Tuotetiedot

Clinique iD Lines & Wrinkles + Oil-Control Gel

Clinique iD on kustomoitua ihonhoitoa, joka ottaa huomioon ihon tyypin ja sen erityistarpeet. Clinique iD -ihonhoitolinjassa kosteuttava voidepohja yhdistyy aktiiviaineita sisältävään tehotiivisteeseen, joka kohdentaa tehonsa ihon yksilölliseen tarpeeseen. 15 erilaista yhdistelmää - lukematon määrä hyviä ihopäiviä.

Clinique iD Lines & Wrinkles + Oil-Control Gel -yhdistelmä sopii erityisesti rasvoittuvalle ihotyypille ja sekaiholle, jolla näkyy jo ikääntymisen merkkejä tai kuivuudesta johtuvia juonteita. Nopeasti imeytyvä voidegeeli kosteuttaa ihoa jättämättä tahmaista tunnetta. Ihosta tulee raikkaan ja tasapainoisen tuntuinen samalla, kun hoitotiivisteen heraproteiini auttaa madaltamaan syntyneitä juonteita.

Clinique iD Lines & Wrinkles -tehotiiviste sisältää heraproteiinin ja peptidien yhdistelmän, joka auttaa madaltamaan juonteita ja vahvistamaan ihoa. Hoitotiivisteen kofeiini ja tauriini tuovat iholle energisoivan vaikutuksen ja manteliöljy tarjoaa ravitsevaa hoitoa. Hoitotiiviste sisältää myös punaleväuutetta ja aminohappoja, jotka auttavat pehmentämään hienoisia juonteita.

  • Kosteusvoiteen ja hoitotiivisteen yhdistelmä

  • Kustomoitua ihonhoitoa

  • Sopii erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä

  • Hajusteeton koostumus

Koko: 125 ml

Käyttö

Pumppu annostelee optimaalisen määrän kosteusvoidetta ja tehotiivistettä pumppauksen aikana. Levitä kosteusvoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Tuotenumero: 75877

Katso lisää vastaavia kuin Clinique iD Active Cartridge Concentrate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.