The Ordinary.
The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

4stars stars, based on 5 reviews
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
10,30 € 10,30
10,30 € 10,30
Valinta :
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi sisältää alfa-arbutiinia, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on korkea aktiiviainepitoisuus, sillä tavallisesti arbutiinia käytetään puolet pienempänä pitoisuutena. Alfa-arbutiinin kuljettimena käytetään uuden sukupolven hyaluronihappoa, jonka ansiosta arbutiini pääsee kulkeutumaan iholle tehokkaammin. Tuotteessa käytetty alfa-arbutiini on vaikutuksiltaan paljon tehokkaampi kuin tavallinen arbutiini tai beta-arbutiini.

Seerumin pH-arvo on tasapainotettu tarkasti, jotta tuote pystyy vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla ja sen aktiiviaine pysyy mahdollisimman stabiilina.

  • Seerumi pigmenttiläiskille

  • pH 4.85-4.90

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty Free

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä muutama pisara seerumia kasvojen iholle aamuin illoin osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Suojaa iho päivisin auringolta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Lue lisää The Orinarysta eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä:

Ainesosat Ainesosat

Aqua (Water),Phenoxyethanol,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,PPG-26-Buteth-26,Ethoxydiglycol,Lactic Acid,Alpha-Arbutin,Propanediol,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Polyacrylate Crosspolymer-6,Chlorphenesin.,Hydrolyzed Sodium Hyaluronate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut