Holika Holika
Age Only Matters If You Are a Cheese K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
26,60 €
26,60 €
Valinta : 120 ml, Cat,
Tuotetiedot

Age Only Matters If You Are a Cheese K-Beauty Set on K-Beauty-setti, jonka tuotteet sopivat etenkin ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin. Setin K-Beauty-tuotteet tasoittavat ja pehmittävät ihoa sekä häivyttävät näkyvistä kuivuudesta johtuvia juonteita.

  • Ikääntyvää ihoa hoitava Mizon Enjoy Vital-Up Time, Anti Wrinkle Mask -kangasnaamio hyödyntää etanaseerumia, joka on tunnettu ihoa uudistavasta vaikutuksestaan. Ihon nuorekkuutta ylläpitävä kangasnaamio auttaa lisäksi ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja kohdistamaan hoitotehonsa juonteisiin.

  • Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Cat on ihoa raikastava ja rauhoittava kangasnaamio, joka jättää iholle pehmeän ja kosteutetun tunteen. Kangasnaamioon imeytetty seerumi sisältää aloe veraa ja kehäkukkauutetta, jotka hellivät rasittunutta ihoa ja auttavat vähentämään sen punoitusta. Kangasnaamio sisältää lisäksi niasiiniamidia, joka auttaa kirkastamaan ja heleyttämään ihoa.

  • Holika Holika Wine Therapy Sleeping Mask Red Wine -yönaamio silottaa kasvojen ihoa ja auttaa lisäämään sen kimmoisuutta yöllisen levon aikana. Kaikille ihotyypeille sopivan geelimäisen yönaamion koostumus hyödyntää punaviiniä.

Setti sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Holika Holika Wine Therapy Sleeping Mask, Red Wine
1 x Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Cat
1 x Mizon Enjoy Vital-Up Time, Anti Wrinkle Mask

Katso lisää vastaavia kuin Age Only Matters If You Are a Cheese K-Beauty Set

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.