Berrisom
Face Wrapping Mask Hyaruronic Solution

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 27 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Berrisom Face Wrapping Mask Hyaluronic Solution 80

Tämä kangasnaamio on jotain aivan uutta! Berrisom Face Wrapping Mask Hyaluronic Solution 80 -kangasnaamio hyödyntää kaksikerroksista kangasta, joka auttaa tehostamaan naamion sisältämän seerumin imeytymistä iholle. Kangasnaamion sisempi kerros on valmistettu selluloosakuidusta, joka sitoo seerumin naamion. Kankaan päälle on kiinnitetty erityinen seerumin haihtumista ehkäisevä kerros, jonka ansiosta iho pystyy hyödyntämään naamion seerumia tehokkaasti ilman, että naamio kuivuu.

Kangasnaamion seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka on tunnettu ihoa tehokkaasti kosteuttavasta vaikutuksetaan. Kangasnaamio tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja heleän sekä auttaa tukemaan sen hyvinvointia.

  • Kosteuttava ja heleyttävä kangasnaamio
  • Kaikille ihotyypeille
  • Sisältää hyaluronihappoa

Koko: 27 g (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikutaa 10-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja painele loput seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Carbomer,Sodium Citrate,Octyldodecanol,Betaine,Sodium Hyaluronate,Tromethamine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Water,1,2-Hexanediol,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Algae Extract,Allantoin,Fragrance,Echium Plantagineum Seed Oil,Methylpropanediol,Dipotassium Glycyrrhizate,Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment,Rosa Damascena Flower Water,Nelumbo Nucifera Flower Extract,Leontopodium Alpinum Extract,Freesia Alba Flower Extract,Lilium Candidum Bulb Extract,aspergillus ferment,Sodium Polyacrylate Starch,HYDROXYACETOPHENONE,cardiospermum halicacabum flower/leaf/vine extract,Chrysanthemum Morifolium Flower Extract,Iris Versicolor Extract,Narcissus Pseudo-Narcissus (Da¬odil) Flower Extract,Jasminum O cinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract,Helianthus Annuus (Sunower) Seed Oil Unsaponiables

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.