Blithe
Patting Water Pack Rejuvenating Purple Berry

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tuotetiedot

Blithe Patting Water Pack Rejuvenating Purple Berry on uusi ja innovatiivinen kasvonaamio, joka vaikuttaa jo 15 sekunnissa! Splash mask -nimelläkin tunnettu vesimäinen kasvonaamio tekee hetkessä sen, mitä tavallinen, pidemmän vaikutusajan vaativa kasvonaamio tekee. Kätevä nestemäinen naamio sopii käytettäväksi myös suihkussa!

Rejuvenating Purple Berry -naamion vesimäinen koostumus sisältää ihoa hellästi kuorivaa maitohappoa sekä antioksidanttisia marjoja ja kosteuttavia ainesosia. Naamio auttaa tekemään ihon pinnasta sileämmän ja pehmeämmän samalla kun sen pitkävaikutteinen käyttö lisää ihon nuorekasta heleyttä.

  • Sisältää maitohappoa

  • Sopii päivittäiseen käyttöön

  • Riittää n. 30 käyttökertaan

Koko: 200 ml

Käyttö

Puhdista kasvojen iho ennen naamion käyttöä. Voi käyttää kasvonaamiota kahdella tavalla:

  • 15 sekunnin käyttö: Ota pullon korkkiin kasvonaamiota, kaada naamio kämmenille ja taputtele se kasvojen iholle välttäen silmänympäryksiä ja huulia. Kastele kämmenet vedellä ja roiski vettä kasvoille. Huuhtele iho puhtaaksi. Nopea tapa hoitaa ihoa esimerkiksi suihkussa!

  • 30 sekunnin käyttö: Sekoita korkillinen naamiota kulhoon, jossa on 700 ml vettä. Roiski vettä kavoille molemmin käsin ja taputtele tuote iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Dextrin,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Tocopheryl Acetate,Water,1,2-Hexanediol,Panthenol,Lactic Acid,Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract,Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract,Sodium Lactate,Fragrance,Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,Adenosine,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Gardenia Florida Fruit Extract,Ipomoea Batatas Root Extract,Euterpe Oleracea Fruit Extract (40ppm),Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract (40ppm),Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract (40ppm),Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract(40ppm),Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract (40ppm)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.