G9SKIN
3D Volume Gum Mask

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
4,50 € 4,50
4,50 € 4,50
Tuotetiedot

G9SKIN 3D Volume Gum Mask

G9SKIN 3D Volume Gum Mask -kangasnaamio kosteuttaa, ravitsee ja silottaa kasvojen ihoa 3D-muotoiltua kangasta hyödyntäen. Kangasnaamion kankaan ohuet kuidut tuntuvat iholla silkkisiltä ja asettuvat kasvoja vasten niin tiiviisti, että naamio pysyy kasvoilla ongelmitta, vaikka sen vaikutusaikaa ei viettäisikään vaakatasossa. Kangasnaamio ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita vaan kesityy ravitseviin, iholle hyvää tekeviin ainesosiin.

Kangasnaamio auttaa lisäämään ihon täyteläisyyttä samalla kun se heleyttää ihoa sekä häivyttää siltä juonteita ja ryppyjä. Kangasnaamion hoitonesteen sisältämät aniksen ja fenkolin uutteet sekä rohtosammakonputki (Centella Asiatica) tuovat iholle suojaa. Karitevoi ja keramidit auttavat lukitsemaan iholle kosteutta pitkävaikutteisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

  • Kasvonpiirteisiin mukautuva kangasnaamio
  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa

Koko: 1 kpl (23 ml)

Käyttö

Puhdista kasvot ja pyyhi niiden iho kasvovedellä. Aseta kangasnaamio kasvoille ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja taputtele loput sen hoitonesteestä iholle hellästi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Glycerin,Polyacrylamide,C13-14 Isoparaffin,Butylene Glycol,Laureth-7,Potassium Hydroxide,Carbomer,Phenoxyethanol,Sclerotium Gum,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Titanium Dioxide,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract,Lecithin,Water,1,2-Hexanediol,Glyceryl Laurate,Niacinamide,Sucrose,Glyceryl Polyacrylate,Fragrance,Eucalyptus Globulus Leaf Oil,Methylsilanol Mannuronate,Laureth-9,Glyceryl Caprylate,Methyl Gluceth-20,Gluconolactone,Origanum Vulgare Leaf Extract,Tropolone,Rosa Damascena Flower Water,Mineral Salts,Wine Extract,Usnea Barbata (Lichen) Extract,PERILLA OCYMOIDES SEED OIL,Caprylhydroxamic Acid,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Morus Alba Fruit Extract,Panax Ginseng Callus Culture Extract,Pulsatilla Koreana Extract,Bambusa Vulgaris Leaf Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.