G9SKIN
White In Milk Whipping Foam

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 2,70 €

10,80 € 13,50 €

Säästät 2,70 €

10,80 € 13,50 €

Valinta : 120 ml
Tuotetiedot

G9SKIN White In Milk Whipping Foam

G9SKIN White In Milk Whipping Foam -puhdistusvaahto puhdistaa ihon tehokkaasti samalla kun se kuorii sitä hellästi AHA-happojen avulla. Puhdistusvaahdon sisältämät, luonnonmukaisista ainesosista peräisin olevat AHA-hapot irrottavat kuollutta ihosolukkoa, kosteuttavat ihoa sekä tuovat iholle anti-age-vaikutteista hoitoa. Puhdistusvaahto sisältää lisäksi luonnosta peräisin olevaa BHA-happoa, joka auttaa vähentämään ihon rasvoittumista sekä ehkäisemään epäpuhtauksia ja niihin liittyviä tulehduksia. Puhdistusvaahdon luonnolliset, kuorivat ainesosat irrottavat iholta epäpuhtauksia ja syväkosteuttavat ihoa hellästi stimuloimatta sitä liikaa.

Puhdistusvaahto sisältää lisäksi glutationia ja niasiiniamidia, jotka auttavat häivyttämään kasvoilta pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä. Puhdistusvaahto hyödyntää lisäksi G9SKIN-tuotteille ominaista yhdeksän luonnonmukaisen uutteen yhdistelmää, joka hoitaa ihoa.

Puhdistusvaahdon pehmeä koostumus muuttuu veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi, joka sopii käytettäväksi sekä aamuisin että iltaisin. Ihoa kirkastava ja heleyttävä puhdistusvaahto jättää iholle miellyttävän tunteen ilman ikävää kiristelyä.

  • Ihoa heleyttävä puhdistusvaahto
  • Kosteuttava koostumus
  • Ei jätä iholle kiristelevää tunnetta
  • Sisältää ihoa kuorivia AHA- ja BHA-happoja

Koko: 120 ml

Käyttö

Ota pieni määrä puhdistusvaahtoa kädelle ja vaahdota se veden kanssa. Hiero vaahto kasvoille hellästi ja huuhtele kasvot puhtaiksi haalealla vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Glycerin,Polyacrylamide,C13-14 Isoparaffin,Butylene Glycol,Laureth-7,Potassium Hydroxide,Carbomer,Phenoxyethanol,Sclerotium Gum,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Titanium Dioxide,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract,Lecithin,Water,1,2-Hexanediol,Glyceryl Laurate,Niacinamide,Sucrose,Glyceryl Polyacrylate,Fragrance,Eucalyptus Globulus Leaf Oil,Methylsilanol Mannuronate,Laureth-9,Glyceryl Caprylate,Methyl Gluceth-20,Gluconolactone,Origanum Vulgare Leaf Extract,Tropolone,Rosa Damascena Flower Water,Mineral Salts,Wine Extract,Usnea Barbata (Lichen) Extract,PERILLA OCYMOIDES SEED OIL,Caprylhydroxamic Acid,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Morus Alba Fruit Extract,Panax Ginseng Callus Culture Extract,Pulsatilla Koreana Extract,Bambusa Vulgaris Leaf Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut